23948sdkhjf

Hexagon-leveranse til Venezuela

Hexagon Composites ASAs datterselskap Ragasco AS har mottatt en ny ordre på 300.000 LPG trykkbeholdere i kompositt fra selskapet PDVSA Services Inc.i Venezuela.

Ordren ble vunnet som følge av en internasjonal anbudsinnbydelse fra PDVSA Services BV. Gassbeholderne skal brukes av PDSV Gas Comunal gjennom deres eksisterende distribusjonsnettverk for LPG, opplyser selskapet
PDVSA Services BV er det internasjonale, statlige innkjøpskontoret til det statseide oljeselskapet Petróleos de Venezuela, S.A. (PDVSA). PDSV Gas Comunal er også heleid av PDVSA, og drivkraften i distribusjonen av LPG til befolkningen i Venezuela.
Ifølge Hexagon viser denne ordren hvor dedikert PDVSA og myndighetene i Venzuela er til oppgaven med å modernisere sin LPG-industri. De velger nå moderne, praktiske og trygge gassbeholdere til sine innbyggere.
- Vi er svært glade for å kunne fortsette våre leveranser til PDVSA og til folket i Venezuela.Vi håper at vi vil etablere enda tettere forbindelser mellom Ragasco og PDVSA fremover. Sentral- og Sør-Amerika er svært viktige markeder for Hexagon-gruppens fremtidige utvikling, sier Erik Espeset, konsernsjef i Hexagon.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078