23948sdkhjf

Nytt styre i Forum for sprøytestøping

Det er valgt nytt styre til Forum for sprøytestøping. Daglig leder i Bergen Plastics, Jan Atle Ellingsen, ble valgt inn i styret. Den aktive foreningen for fremme av norsk sprøytestøpeindustri har nå 35 medlemmer og fire assosierte.
På «Vårmøtet» til Forum for sprøytestøping, som ble avholdt på Holmen Fjordhotell 21. og 22. april i år, ble det også holdt årsmøte i Forumet. Foreningen har nå 35 medlemmer samt fire assosierte medlemmer (Norner Innovation, Sintef, NTNU og Teknologisk Institutt). ISI-prosjektet, som til nå har hatt personer fra Plastal som prosjektets leder, overtas av Biobe. ISI-prosjektet utløper for øvrig i løpet av 2010. I styresammenheng gikk Anita Hansen fra Teknologisk institutt ut av styret, og ble erstattet av daglig leder i Bergen Plastics, Jan Atle Ellingsen. De øvrige styremedlemmer var enten ikke på valg eller de sa et høytklingende «ja» til en ny periode. Det legges for øvrig ut mer info og bilder fra «Vårmøtet» både i Plastforums utgave fire samt på nettsidene i løpet av et par dager. Styret i Forum for sprøytestøping består nå av:
Styreleder: Lars Stenerud, Plasto Styremedlemmer: Tone Resell, Microplast Øystein Lintvedt, Plastal Sverre Gustavsen, Centramec | Jan Atle Ellingsen, Bergen Plastics
Sintef Materialer og kjemi ved Erik Andreassen fungerer som sekretariat for Forumet.
Asle Isaksen
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.08