23948sdkhjf

Nytt styre i Norsk Komposittforbund

Det er halvannen måned siden Norsk Komposittforbund avholdt sitt godt besøkte medlems- og årmøte i Stavern. Men; Plastforum har verken på nett eller i bladet vist de blide ansikter til det nyvalgte styret. Denne urett prøver vi herved å bøte på!
Det var altså i Stavern 10. og 11. mars at Norsk Komposittforbund (NKF) avholdt årsmøte. Og til tross for tøffe tider og enkeltbedrifter som sliter, var det et møte i optimismens tegn. Det kunne Plastforums reporter rapportere i siste utgave av bladet. Styreleder Nere Skomedal fra Umoe Mandal uttrykte vel også det samme i sin tale til årsmøtet og manet til å satse og posisjonere seg for oppgangen som garantert vil komme. – Et viktig poeng vil det være å holde seg oppdatert og å lære av hverandre, som på slike møter som dette i Norsk Komposittforbund, uttalte Nere Skomedal bl.a. Årsmøtet ble for øvrig gjennomført raskt og effektivt under ledelse av styrets leder, som forøvrig ble gjenvalgt. Morten Johanessen fra Vestfold Plastindustri gikk ut av styret. Det nye styret består av:
Leder: Nere Skomedal, Umoe Mandal AS (gjenvalg) Nestleder: Viggo Karlsen, Reichhold AS (gjenvalg) Kasserer : Anton Dahl Nielsen, Plastron AS (ny) Styremedlemmer: Reidar Stokke,SINTEF (gjenvalg), Helge Rasmussen, Bokn Plast AS (gjenvalg), Kjetil Groa, BIS Production Partner (gjenvalg). Sekretariatet ved Paal Fischenich vil som hittil inneha styrets sekretærfunksjon.
Skrevet av Asle Isaksen
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078