23948sdkhjf

Viggo Karlsen, Reichhold, ny styreleder i Norsk Komposittforbund

Norsk Komposittforbund (NKF) har avholdt årsmøte og generalforsamling. 16 medlemsbedrifter var representert på et ting som foregikk i rolige former på Toten. Her ble Viggo Karlsen valgt til ny styreleder og møtet avsluttet med bedriftsbesøk til hyperautomatiserte Ragasco AS på Raufoss.
Arrangementet på Hotell Sillongen (i vakre omgivelser på toppen av Toten-åsen) startet med faglig oppdatering fra Iver Jensen fra Nasjonalt senter for komposittkompetanse. Jensen redegjorde for senterets oppgaver og planer. Han ble etterfulgt av Ulf Kristiansen fra Diab som bl.a. presenterte sine utviklingstanker for flere ulike sektorer, bl.a. for skip, fiskeoppdrett og ikke minst for BA-næringen. For sistnevnte vil friformsmoduler ha uanede muligheter og der innovative arkitekter vil kunne skape en boom i årene som kommer. Optimismen har neppe noen gang vært større for at komposittkonstruksjoner etter hvert vil inngå i mange av fremtidens bygninger. Den faglige delen av møtet ble avsluttet med en paneldebatt der Helge Rasmussen (Bokn Plast), Helge Støylen (Brimer Kvamsøy) og Ulf Kristiansen prøvde seg på innovativ tenking i krisetider – en artig seanse som ble avrundet med at de 25 tilstedeværende ga innspill til styret og administrasjonen i NKF knyttet til hva Komposittforbundet skal prioritere av oppgaver framover.
Avgående styrleder Nere Skomedal fra Umoe Mandal ble behørig takket og klappet for. Økonomien i NKF er grei nok for den rådende aktivitet og regnskap og budsjett ble godkjent. Årsbudsjettet ligger på rundt 440 000 kroner og den desidert største inntekten kommer fra medlemskontingenten.
Det nye styret består av Styreleder: Viggo Karlsen, Reichhold AS (styreleder) Kasserer: Anton Dahl Nielsen, Plastron AS. Styremedlemmer: Kjetil Groa, BIS Production Partner AS Tor Unneberg, Steni AS (ny) Helge Rasmussen, Bokn AS Reidar Stokke, Sintef Materialer og kjemi
Møtet ble avsluttet med et bedriftsbesøk til den høyautomatiserte og nye fabrikken til Ragasco på Raufoss. Nærmere fra denne og årsmøtet i NKF får du i aprilutgaven av Plastforum Asle Isaksen
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094