23948sdkhjf

Battenfeld og Cincinnati blir ett ekstruderingsselskap

Med virkning fra 9. april er det besluttet at enhetene Battenfeld Extrusionstechnik, Cincinnati Extrusion og B + C Extrusion Systems (Foshan) Ltd som har vært selvstendige enheter nå samles under merkevaren battenfeld-cincinnati. Også American Maplan Corporation inngår i etableringen av det nye, internasjonale storkonsernet.
De fem globale produksjonensfasilitetene til battenfeld-cincinnati og American Maplan Corporation vil altså bli integrert. Sammen med flere datter- og salgsselskaper vil dette resultere i et globalt nettverk for produksjon, service og kundestøtte.

Tre sentrale divisjoner er etablert for å etablere øremerket fokus mot spesifikke
ekstruderingsløsninger. I hver divisjon er det stilt nødvendig kompetanse til disposisjon for alle markedsområder.
Construction Division vil ble ledet av Rainer Kottmeier. Denne divisjonen blir ansvarlig for løsninger for synlige ekstruderingsprodukter mot privat og offentlig sektor, så som profiler, PVC-plater, trefiberkompositter, NFC, ytterkledninger, terrassebord, gjerder og rekkverk.
Infrastructure Division , ledet av Walter Hader, er ansvarlig for å utvikle og levere innovative teknologiske plastrør for vann, gass, kjemikalier og telekommunikasjon.
Packaging Division vil bli ledet av Dr. Henning Stieglitz og skal, som navnet tilsier, konsentrere seg om løsninger for emballasjeindustrien (som termo-/vakuumformet folie for matemballasje), PVC-blandinger, gjenvinning av PVC og andre pelleteringsløsninger.

Endringene og omstillingene i selskapenes organisasjoner som følge av vedtaket skal gjennomføres i løpet av en kortest mulig overgangsperiode. I denne perioden, vil selskapenes ordinære kundekontakter fortsatt være de samme. I følge en pressemelding fra nye battenfeld-cincinnati skal endringene ikke påvirke noen eksisterende prosjekter eller bestillinger som allerede er i bestilling.
– Med en konsentrert organisasjon og samlet ekspertise i hver av divisjonene, skal teamene i battenfeld-cincinnati tilby alle typer av ekstruderingsløsninger som skal gi kundene konkurransemessige og teknologiske fortrinn, heter det i pressemeldingen.
AI
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.141