23948sdkhjf

Bredt og mangfoldig sprøytestøpeseminar

Vårmøtet til Forum for sprøytestøping måtte avlyses i april grunnet askeskyen som stoppet all flytrafikk. Om en drøy måned prøver Forumet på nytt, stort sett med samme innhold. Seminaret går over to dager, fra lunsj til lunsj 22. og 23. juni, på Clarion Hotel Oslo Airport på Gardermoen. Meld deg på straks – så hjelper du arrangøren!
Forumets fagseminar er en tradisjon og samler hvert år mellom 70 og 80 deltakere, noen ganger enda flere. Også kunder og leverandører er invitert. Sommerens seminar har som vanlig et variert program som spenner fra materialteknologi til norske sprøytestøperes konkurranseevne. Fullstendig program finner du ved å klikke på linken under, men vi nevner likevel programpostene: Margrethe Skattum, Plastal, presenterer nylig oppstartede Plastnett Innlandet og hva dette forumet tenker å gjøre for å utvikle plastindustrien på indre Østlandet. Sprøytestøpemaskinprodusenten KraussMaffei presenterer ny teknologi innen multikomponentstøping og integrasjon av funksjoner. Materialprodusenten PTS vil gå i dybden på elastomermaterialer, bl.a. i forbindelse med tokomponentstøping. Det tyske plastinstituttet IKV presenterer noen høydepunkter fra forskning innen sprøytestøpeteknologi. Smithers Rapra redegjør for sine tilbud innen kompetanseutvikling og vil også holde et foredrag om materialvalg og materialteknologi. Christian Lodgaard fra Scandiavian Business Seating (hvor stolprodusenten HÅG inngår) vil gi forsamlingen en vurdering av norske sprøytestøperes konkurransekraft med hensyn til pris og kvalitet, men også på teknologi og utviklingsprosjekter. Lodgaard har erfaring som leverandør til bilindustrien fra tidligere jobb i Hydro. Englmayers 25 år lange erfaring med varmkanalsystemer kan hjelpe sprøytestøpere og dere kunder i å bruke glassfylte materialer til bl.a. å erstatte metaller i produktene. Centramec og Plamako har startet et samarbeid om å få maskinene fra Haitian inn i det norske markedet. Hør mer på bransjeseminaret. Plastforum oppfordrer leserne til å hjelpe Forum for sprøytestøping med arrangementet ved å melde seg på så tidlig som mulig, gjerne med en gang. Da slipper nemlig Forumet å lure på om bestilte rom blir benyttet, som gjerne medfører en stor minuspost i regnskapet.
Som alltid kan spørsmål og ønsker rettes til Forumets sekretariat under ledelse av Erik Andreassen, SINTEF Materialer og kjemi. Telefon tlf 982 82 492, e-post: erik.andreassen@sintef.no
Oppdatert program og påmeldingsskjema ligger på www.sintef.no/ffs evt klikk her for programmet.
Asle Isaksen
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078