23948sdkhjf

Polymerdagene 2010: "Tid for forandring..."

Polymerdagene 2010 flytter i år til Fredrikstad og Quality Hotell. 24. og 25. november skjer det. Hovedtemaet på konferansen vil være å tenke i nye baner, tenke framtid; hvordan skape ny virksomhet, hvordan erstatte metaller og annet med plast, hvordan sikre kompetansen i krevende tider.
Tidspunktet for Polymerdagene er lagt til en god stund etter K-messen, men forhåpentligvis før den aller travleste julebordsessongen setter inn. Blir vi like mange som vi normalt er, fyller vi hele hotellet. Borg Plastnet er forøvrig i gang med å tenke på hvordan Fredrikstads tilbud og fortreffeligheter skal tilbys oss mange som ikke bor der til daglig. Så følg med framover!
Programmet er altså under arbeid og hovedtemaet går på å tenke framtid. Vi skal sammen utvikle bransjen gjennom nye prosjekter, ikke stjele prosjekter fra hverandre ved å dumpe prisene - slikt tar livet av alle bransjer på sikt.
Vi kommer tilbake med smakebiter på programmet i ukene og månedene som kommer, men det er alltid lov å komme med forslag til innspill, foredragsemner, selvfølgelig også sterke ønsker om bedriftsbesøk. Der har forøvrig Fredrikstad og Borg Plastnet mye å vise fram, både av termo- og herdeplasttilknyttede virksomheter.
Norges Gummitekniske Forening blir, som tidligere nevnt, ikke medarrangør denne gang. Men gummibearbeidende bedrifter er selvfølgelig hjertelig velkommen likevel.
Polymerdagene prøver å bygge framtid!
Asle Isaksen
Polymerdagene 2010 vil på ny kombinere utstillinger med...

Fotos: Egil Smalberget
...tankevekkende og kompetansegivende foredrag.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063