23948sdkhjf

Norner Innovation og Exova skal samarbeide

Exova og Norner Innovation har inngått en samarbeidsavtale som omfatter rør og anvendelsesområder for rør. Hensikten er å styrke begge selskapenes evne til å levere bedre og mer omfattende kompetanse og tjenester til kunder innen plastrør og -systemer.
Exova er en global leverandør av laboratorietesting, rådgiving og sikringstjenester til selskaper over hele verden. Kundene finnes i lang rekke bransjer; luftfart, bilindustri, legemidler, polymerindustri, næringsmidler, brannsikring med mer. Exovas testarbeid sikrer at kundenes produkter og tjenester møter kravene til materialkvalitet og -egenskaper, sikkerhet etc.
Norner Innovation AS er et internasjonalt og uavhengig plastteknologisk institutt. Selskapet har tilhold i Bamble og har her svært godt utstyrte laboratorier for en lang rekke testfasiliteter. Norner er engasjert i produktutvikling, forskningsprosjekter, kvalitetssikring, holdbarhetstesting, skadeanalyser og rådgivning til hele plastverdikjeden og også mot andre materialbransjer.
Exova har brukt Norner Innovations kompetanse innen plast og polymere materialer som prosjektressurs og som et plastteknologisk senter allerede i en tid. Nå ønsker begge parter å bringe dette samarbeidet et skritt videre. I en pressemelding opplyses det at de to selskapene vil ha signifikante fordeler av et slikt utvidet samarbeid da deres kompetanser og fasiliteter kompletterer hverandre og siden begge firmaene har en internasjonal kundeportefølje på flere, sammenfallende markedssegmenter. Laboratoriesjef i Norner, Henning Baann, understreker i en kommentar fordelene som samarbeidet gir bl.a. innen plastrør- og materialtesting, kvalitetssikring mm. – Vårt samlede tilbud vil representere en verdifull og effektiv basis for forbedring av produkter og lønnsomhet for kundene våre, avslutter Henning Baann.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.062