23948sdkhjf

In memoriam: Karl Hehl, Arburg

Seniorpartner i Arburg, Karl Hehl, døde uventet på kvelden 24. november i en alder av 87 år. Inntil nylig spilte han en aktiv rolle som en rådgivende partner, og har i et langt liv gitt betydelige bidrag til det familiedrevne selskapet.
Karl Hehl brukte sin oppfinnsomhet og sitt framsyn til å gjøre Arburg til en kjent produsent av sprøytestøpemaskiner og -teknologi og han ledet selskapet til å bli blant verdens ledende.
I mange år var Karl Hehl styreleder og han spilte en avgjørende rolle i Arburgs suksesshistorie. Hans innflytelse, som teknisk spesialist, har i mer enn seksti år vært viktig i formingen og utviklingen av den familiedrevne virksomheten. Han har, ved gjentatte anledninger, vist å kunne ligge et skritt foran med sine ideer og tekniske løsninger.

Både innad i det familiedrevne selskapet og i hele det internasjonale sprøytestøpemiljøet har Karl Hehl vært godt ansett, både som menneske og for sine tekniske kunnskaper og ferdigheter. Han er tildelt Order of Merit i Tyskland for sine tjenester. I 2007 ble han og broren Eugen Hehl tildelt American Society of Plastics Engineers (SPE) såkalt Business Management Award for sin innsats gjennom svært lange yrkesliv.

I Karl Hehl har Arburg og hele bransjen mistet en ekstraordinær personlighet, forretningsmann og pioner. Partnerne, ledelsen og ansatte vil minnes ham med stor aktelse og fortsette å jobbe etter hans prinsipper.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063