23948sdkhjf

Besøke K 2016? Meld deg på snart!

Hei og fortsatt godt nytt år til dere i industrien. Året 2016 er et K-år, dvs. da arrangeres verdens største messe når det gjelder bearbeiding av plast- og gummimaterialer. Innpå 250 000 besøkende er ventet til K 2016 i Düsseldorf i oktober. Som vanlig arrangerer Plastforum tur til arrangementet – nå også med rabatter!

I år har vår turoperatør, Expert Reiser, forhandlet seg fram til en betydelig rabatt til alle som melder seg på tidlig. Ved påmelding før 8. februar gis 2000 kroner i rabatt, deretter 1000 kroner før 1. april. For senere påmeldinger gjelder prisene du ser i linken under.
Rabatten gjelder påmelding til vårt «hovedkvarter» - hotellskipet MS Rex Rehni, som ligger til kai sentralt i Düsseldorf. Oppholdet om bord inkluderer frokostbuffet i en båt som har alt av hotellkomfort og 24 timers resepsjonstjeneste.
Benytt denne tidlig-påmeldingen til å spare bedriften din for kostnader!

Kort om opplegget:
Turen innbefatter fly t/r Oslo-Düsseldorf med SAS til riktige tider! Det er foreslått alternative turer med to eller tre overnattinger. På alle turforslagene har vi lagt inn fellesmiddag på et Bräuerei i Altstadt, der vi i all gemyttlighet spiser griseknoke med poteter og surkål, og skåler til stedets egenproduserte øl. Det holder garantert god kvalitet.
Hotellskipet ligger med gangavstand til shuttlebuss eller sporvogn som tar deg direkte til messen. Transporten på offentlig kommunikasjonsmidler i Düsseldorf er fri for besøkende til messen.
Transport flyplass-hotellskip t/r holdes av Expert Reiser dersom minimum 20 personer reiser med samme fly. Reiseleder vil også assistere.

Ønskes innkvartering på hotell eller dersom du har andre ønsker for fly etc, ta kontakt med Ingrid hos Expert Reiser: ingrid@expertreiser.no
Tel.: +47 23 19 43 90.

Bli med på felles fagtur. Vi garanterer hyggelig atmosfære og kollegialt samhold!

Les mer og se priser og opplegg på: http://expertreiser.event123.no/K
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.156