23948sdkhjf

Rotasjonssjonsstøperne setter stevne i Borås

Snart er det duket for Nordic ARM Conference 2016. Den finner sted i Borås, Sverige 9. og 10. februar. Programmet er klart og sponsorene likeså. Om det skulle være noen i det norske og nordiske rotasjonsstøpemiljøet som ikke har meldt seg på, gjør det så snart som mulig. Her blir det garantert stinn brakke!

Generalen for arrangementet, Ronny Ervik, sier til Plastforum at påmeldingene har kommet jevnt og trutt i hele desember og har fortsatt inn i 2016. I skrivende stund er det påmeldt 90 deltakere. Det er et bra deltakerantall, men det er alltid hyggelig å slå gamle rekorder. I fjor var 110 til stede.

Et spennende program , knyttet til både maskiner, verktøy, prosess og materialer er på plass, ikke minst om hva vi kan forvente oss av morgendagens materialer.
Eksperter fra hele Europa vil som vanlig være foredragsholdere.
Også denne gang har det vært en designkonkurranse blant studenter. Nominasjonene og vinneren vet vi mer om etter arrangementet.
Og så er det bedriftsbesøk til Uponor.

Work Shops , der deltakerne deltar og kommer med sine synspunkter og erfaringer, vil være en del av programmet. I år er det tre hovedtemaer som skal diskuteres, ett i hver gruppe. Temaene er knyttet opp til forhold omkring:
· Pigmenter
· Standarder for rotasjonsstøpte produkter
· Intern kjøling

Målet er at man under diskusjonene kan komme fram til «best practice» slik at arrangøren kan gi nordiske rotasjonsstøpere et verktøy for å bli enda bedre produsenter.

Tabletop-utstilling er det fortsatt plass til. Ta med brosjyrer, informasjonsmateriell og en roll up og presenter budskapet ditt som en tabletop-utstilling. I tillegg til alle foredragene gjør mange utstillere arrangementet enda mer faglig og interessant.
Interessert? Ta kontakt med arrangøren (se kontaktdata under).

Hotellet, Quality Hotel Grand, Borås , ligger øst for Göteborg og ca. 45 minutters biltur fra Landvetter flyplass. Det holdes ennå av en del rom, men vær rask før disse selges til andre.
Bestille direkte til hotellet på info@firsthotelgrand.se
eller på telefon +46 33 799 00 00
NB! Få rabatt ved å bruke koden Nordic ved booking.

Mer om programmet, påmelding etc. på:
www.nordicarm.org eller e-post: info@nordicarm.org

Vi ses i Borås!
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125