23948sdkhjf

4. mars: Minoko Design & Prototal åpner dørene

Fredag 4. mars holder Minoko Design og Prototal åpent hus ved hovedkontoret i Levanger. Det er laget et program for dagen, som varer fra kl. 11.00 til ca. 15.00. Et stort antall kunder og interesserte har meldt seg. Og det er sikkert plass til noen til…

Oppslutningen er allerede stor. Mange vil gjerne se og høre hva de to bedriftene kan by på av konsultativ og praktisk bistand, 3D-design, fremstilling av design- og high tec-produkter av alle typer. Derfor har Minoko og Prototal utvidet lokalene med et oppvarmet telt på utsiden.
Til Levanger kommer samarbeidspartnere, kunder, lokalt næringsliv, studenter og alle andre som er nysgjerrige på hva selskapene driver med.

Kort om programmet
Til Plastforum forteller Emilie Saure Hagen i Minoko Design at det to ganger i løpet av arrangementet vil holdes en faglig introduksjon på ca. 15. minutter. Der fortelles det kort om hva design er og hva design kan bidra til og om selve prosessen.
Under hele arrangementet vil det blir demonstrasjon av vakuumstøping, SLA- og SLS-printere, CNC-modellfresing, 3D-scanning og gipsprinter.
Ellers vil Revolve NTNU by på racerbil og kunder av Minoko Design og Prototal vil stille ut produkter som er utviklet sammen.
Og selvfølgelig: det blir litt mat i magen også.

Emilie gir uttrykk for at det alltid er plass til noen flere, gjerne med venner og interesserte. Påmelding kan fortsatt gjøres på: http://goo.gl/forms/goJ6AUsI0f
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094