23948sdkhjf

Tore Lærdal hedret med Oslo Business for Peace Award 2016

Helen Clark, sjefen for FNs utviklingsprogram, UNDP, offentliggjorde 8. mars at årets Business for Peace Award tildeles tre personer, blant disse Tore Lærdal i Laerdal Medical. Prisen deles ut 3. mai i Oslo Rådhus, som del av det årlige arrangementet Business for Peace Summit.

De to andre vinnerne er Sarah Beydoun fra Libanon og Dr. Jennifer Nkuene Riria fra Kenya.
Helen Clark, sjefen for FNs utviklingsprogram UNDP, vil stå for utdelingen av priser i Oslo Rådhus. Hun sier om de tre prisvinnerne at de alle er eksepsjonelle rollemodeller som viser hvordan etisk og ansvarlig forretningspraksis kan skape verdier for både bedriften og fellesskapet.

Tore Lærdal er første, norske vinner av Oslo Business for Peace Award. Han er 3. generasjon av familien og er i dag styreleder i Laerdal Medical. Selskapet, med HK i Stavanger, er i dag en stor, internasjonal leverandør av opplærings- og behandlingsutstyr for livreddende førstehjelp. Sammen med sine partnere, har de bidratt til å redde hundretusenvis av menneskeliv over hele verden gjennom sine produkter basert på elektronikk og polymere materialer.

Det er en trend at næringslivet har voksende roller i samfunnet. Grunnlegger og styreleder for stiftelsen Business for Peace, Per L. Saxegaard, understreker denne viktige rollen. Og han peker på at næringslivet, for bare 10-15 år siden ble sett på som en kilde til samfunnets problemer.
– Nå står vi midt i en endring. Etter klimaavtalen i Paris og de nye globale bærekraftsmålene som ble signert i fjor høst, er det blitt klart at næringslivet spiller en betydelig rolle som pådriver for å finne internasjonale løsninger på store problemer, sier Per L. Saxegaard.

Prisutdelingen finner sted under en høytidelig seremoni 3. mai i år. Da altså som en del av det årlige arrangementet Business for Peace Summit som avholdes i Oslo Rådhus.
Seremonien er åpen for offentligheten, men registrering er påkrevd. Interesserte kan melde seg på her: https://www.eventogkonferanse.com/conventor/frontend/reg/thome.csp?pageID=2397&eventID=9&traceRedir=2&eventID=9
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063