23948sdkhjf

Ta deg sammen! – seks nye videofilmer fra Grønt Punkt Norge

Hva er din unnskyldning for ikke å kildesortere? Grønt Punkt Norge står bak seks nye filmer som skal ta knekken på dårlige unnskyldninger folk har for ikke å gidde å kildesortere. Kampanjen er kalt «Ta deg sammen!», med Atle Antonsen i hovedrollen.

Forbrukerne er en viktig målgruppe for Grønt Punkt Norge. Om ikke de gjør jobben og kildesorterer, kan ikke Grønt Punkt gjøre sin jobb på vegne av medlemmene, dvs. materialgjenvinne den brukte emballasjen.
Grønt Punkt Norge gjør det de kan for å påvirke deg og meg til å rengjøre, sortere og levere emballasjen på riktig sted. Årets kampanje fra selskapet har sitt utgangspunkt i spørsmålet: Hva er viktigste årsak til at folk ikke kildesorterer? Svaret er at de gidder rett og slett ikke . Så enkelt, og så vanskelig! Nå har Grønt Punkt Norge fått med seg Atle Antonsen til å utfordre folks dårlige unnskyldninger.
I en undersøkelse tror 41 prosent at grunnen er at folk ikke gidder, dernest kommer unnskyldninger som at det tar for stor plass, at det ikke er tilrettelagt fra kommunen, at de ikke tror det blir brukt i produksjon av nye produkter og så videre. Kardinalspørsmålet også her er: hva kom først? Høna eller egget? Hypotesen er at folk ikke gidder, og trenger ulike unnskyldninger å lene seg på. Dette har Grønt Punkt hatt lyst til å ta tak i. Selskapet vil møte folk flest i døra og på en humoristisk og spøkefull måte. Alle skal kjenne igjen sine egne unnskyldninger og kanskje kjenne litt på om grunnen rett og slett går på det å gidde.
Alexander Reklamebyrå ved Marius Wold og Ying Hau har bistått sterkt ved produksjonen. Tekstforfatter har vært Jeppe Christoffersen, produsent Fredrik Pryser og regissør Patrik Syversen.
Tirsdag 15. mars ble første film sluppet på Grønt Punkts Facebook-side. Allerede etter ett døgn nådde filmen 670.000 personer! Du kan se samtlige av filmene på www.tadegsammen.no
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078