23948sdkhjf

Björn Kjellberg ny salgssjef i Distrupol Nordic

Distrupol investerer tungt i sin nordiske organisasjon, inkludert at Björn Kjellberg fra 1. april er ny salgssjef i Distrupol Nordic. Også en ny teknisk selger, spesialist på konstruksjon, er ansatt. Selskapet har dessuten nylig flyttet til nye lokaler i sentrale Malmö, sammen med søsterselskapet Univar Nordic.

På kommende Plastteknik Nordic blir det dermed offisiell kickoff for selskapets satsing i Norden og for Bjørn Kjellberg og hans nye lederjobb.
Distrupol Nordic bekjentgjør samtidig at selskapet vil styrke tilbudet til plastindustrien og dens kunder. Man ønsker å være proaktive og matche fremtidige trender og krav på områder som lettvektsprodukter, medisinsk teknologi og emballasje.

Björn Kjellberg er langt fra noen bransjenykommer. Han har lang og bred erfaring fra både plast- og gummiindustrien. Karrieren begynte som nyutdannet ingeniør hos Trelleborg AB. Blant oppgavene her var alt fra EU-prosjekter i råvareoptimalisering til å være salgssjef for Trelleborg Compounding. De siste 10 årene har det dreid seg om plast med fokus på distribusjon av plastråvarer.
– Det er en utrolig spennende tid akkurat nå. Tydelige megatrender gir store utfordringer for selv små og mellomstore plastbedrifter, sier Björn Kjellberg.

Han utdyper sine tanker og selskapets planer i en artikkel i Plastforums aprilutgave, som nå er på vei ut til abonnentene.
På kommende Plastteknik Nordic-messe vil han selvfølgelig være tilstede på standen til Distrupol Nordic. Dagene er 13. og 14. april – stedet er Malmö.
AI
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078