23948sdkhjf

Vibeke Lund Skeide blir ny adm. direktør i ELKO

Vibeke Lund Skeide er ansatt som ny adm. direktør i ELKO AS, datterbedrift i Schneider Electric. Hun tiltrer stillingen 1. juni i år.

Skeide kommer fra stillingen som ASC Country Manager i Apple Norge. Hun har tidligere hatt ulike lederstillinger innenfor salgs- og markedsføring i Lilleborg, L’Oreal og Wilfa. Hun er utdannet fra BI med en Bachelor i Marketing.

– Jeg ser frem til å starte i selskapet og å bli kjent med kunder, ansatte og produktene og løsningene som ELKO tilbyr. Min bakgrunn fra Apple gjør at jeg mener å kunne tilføre en del når det gjelder blant annet brukerdesign, digitalisering og smartteknologi, sier Vibeke Lund Skeide.

ELKO er en ledende leverandør av elektromateriell, og et heleid datterselskap av energiselskapet Schneider Electric. ELKO har tatt mål av seg til å innta en enda tydeligere posisjon og vokse i forbrukermarkedet. Som kjent bruker nordmenn mye penger på hjemmet, og har penger å investere. Nye løsninger knyttet til energieffektivisering, sikkerhet og komfort blir daglig tilgjengelig for mange.
Her skal ELKO vokse, et ansvar som nå skal hvile på skuldrene til Vibeke Lund Skeide.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094