23948sdkhjf

Borealis etablerer legat for dyktige studenter ved Webster University

Borealis og Webster Wien Private University, Vienna Campus, melder om at det er opprettet et Borealis-legat. Legatet skal gi stipendier til toppmotiverte, flinke studenter og er det mest omfattende i Webster Wiens 35-årige historie.

Legatet skal sikre stipendier til formål å motivere og belønne Webster Wiens beste studenter slik at de kan konsentrere seg helt og holdent om studiene uten tanke på studielån og økonomiske byrder ved utdanningen.

Borealis vil finansiere tre ulike typer av stipend som skal deles ut i løpet av de neste fem årene:
Et sosialt Borealis-stipend til en førsteårsstudent som virkelig trenger det. Stipendet skal sikre dekning av alle opplæringskostnader i fire år. Tre merittbaserte Borealis Excellence Grants vil bli tildelt de neste, tre årene til studenter, ferdig med første grads utdanning og som har oppnådd en perfekt gjennomsnittskarakter (GPA) på 4,0 ved Webster. Disse stipendene gir full dekning for studentenes opplæringskostnader de neste tre årene, som viktig bidrag til fortsatt progresjon og gode resultater (laud). Tre studenter med absolutte topp-resultater i første del av studiene vil kunne få stipendet Borealis Excellence Awards for de tre påfølgende studieårene til delvis dekning av kostnadene til studiene.

– Hos Borealis skal dyktighet være mer enn et moteord. Etablering av disse Borealis-stipendiene ved Webster Wien for å belønne dyktighet er å praktisere det vi kommuniserer daglig, forklarer Mark Garrett, konsernsjef i Borealis.
– Vi ønsker å gi studenter som virkelig vil, uavhengig av økonomisk bakgrunn eller familieinntekt, en mulighet til å få en topp, internasjonal utdanning.

Ledelsen ved Webster Wien er selvfølgelig takknemmelig for legatet, The Borealis Social Grant. De betrakter det som en milepæl for institusjonen og studentene.
Det private universitetet Webster Wien åpnet dørene for studenter i Østerrike i 1981. Universitetet er nå fullt akkreditert i både Østerrike og USA og tilbyr lavere- og høyeregrads utdanning samt sertifikatprogrammer.
Mer informasjon om Borealis Stipend og hvordan du kan søke på dem, får du på nettsidene til Webster Wien på
http://webster.ac.at/scholarships
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079