23948sdkhjf

GKN Aerospace kåret til Norges smarteste industribedrift 2016

GKN Aerospace er Norges smarteste industribedrift. Kåringen skjedde 9. mai på Industrikonferansen 2016. Selskapet har bevist at de er konkurransedyktige i et internasjonalt marked. 60 bedrifter deltok i konkurransen og Plasto AS var en av de tre bedriftene i finalerunden.

Det var finansminister Siv Jensen som delte ut prisen i denne årlige konkurransen og kåringen av Norges smarteste industribedrift. Konkurransen er i regi av Siemens og Norsk Industri.

– Vi konkurrerer i en internasjonal bransje. Dette er en bekreftelse på at det arbeidet og den satsingen vi har gjort i mange år gir resultater, sa Odd Tore Kurverud i GKN Aerospace etter å ha blitt utropt til vinner.

Anne Marit Panengstuen , adm. direktør i Siemens, understreket i sin kommentar til vinneren og til konkurransen at bruk av digitalisering og automatisering er viktige og nødvendige faktorer for å skape solide industriarbeidsplasser i Norge.
– Det er en forutsetning for fremtidig konkurransekraft. GKN Aerospace hevder seg i et tøft, internasjonalt marked nettopp på grunn av sin satsning, sa hun.

Norsk Industri ved Knut E. Sunde gratulerte også den fortjente vinneren.
– GKN Aerospace kan vise til solid inntjening på ekstremt komplisert produksjon til kanskje verdens mest krevende kundegruppe, sa Knut E. Sunde.

60 bedrifter har kjempet om å bli kåret til Norges smarteste industribedrift 2016. Til slutt stod valget mellom tre finalister som alle har utmerket seg ved effektivisering og digitalisering av produksjonen. Sammen med Plasto og Neuman Aluminium Raufoss Technology stod GKN Aerospace igjen i finalerunden.
– Felles for finalistene er at de gjennom høy grad av innovasjon og smart teknologibruk hele tiden strekker seg lenger. Her er det mye å lære, sa Håkon Rem, divisjonsdirektør i Siemens.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.333