23948sdkhjf

Plastretur slår et nytt slag for miljøet

Plastretur AS inngår i Grønt Punkt. Nå har selskapet laget en ny Facebook-side og etablert et prosjekt som deler ut støtte. På den nye siden gis det informasjon om muligheten til hvordan man to ganger i året kan søke om støtte til miljøtiltak.

– Vil du gjøre en ekstra innsats for miljøet? spørres det på framsiden av den nye Facebook-siden, som gir ytterligere informasjon:
Da kan dette være muligheten du har ventet på! Plastretur AS inviterer nå dugnadsgjenger, miljøvernorganisasjoner og andre som ønsker å gjøre en ekstra innsats til å søke midler fra Plastreturs miljøprosjekt. Plastretur er ansvarlig for returordningene for plastemballasje.

Det er mulig å søke midler to ganger i året fra Plastreturs miljøprosjekt til dokumenterte utgifter. Første frist for å søke midler er 1. juni 2016.
For å kvalifisere til å få støtte må prosjektet enten bidra til forebygging eller opprydding av plastforsøpling, kunnskapsoppbygging rundt plastforsøplingsproblematikk eller bidra til økt plastgjenvinning.
Det er mulig å søke på to ulike prosjekttyper, enten dugnadsprosjekter mellom 5000 og 25 000 kroner, eller mer omfattende prosjekter som vil koste mer enn 25 000 kroner. Alle søknader vil bli behandlet av et prosjektråd. Utbetaling vil normalt skje etter gjennomført prosjekt.
For at søknaden skal komme i betraktning må søknadsskjema fylles ut. Les tildelingskriteriene nøye før du søker. Prosjekter som får støtte må også dokumenteres på prosjektets Facebook-side.
Les mer eller last ned søknadsskjema på https://www.facebook.com/plastreturs.miljoprosjekt

Hvis du/dere har behov for mer informasjon send en e-post til prosjektsekretariatet ved miljoprosjekt@gpn.no
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.064