23948sdkhjf

Ny, hyggelig ordre til Hexagon Composites

Hexagon Composites datterselskap i USA, Hexagon Lincoln, har mottatt en ordre på TITAN XL-trailere fra selskapet Xpress Natural Gas LLC (XNG). Hexagon fortalte om ordren 20. juni som har en estimert verdi på 8 mill. USD (rundt 66 mill. kroner). Og mer kan det absolutt bli...

Ordren representerer en betydelig utvidelse av XNGs allerede betydelige flåte av Titan-trailere. Selskapet bruker disse som standard trailere for å levere naturgass til industrielle, kommersielle og kommunale kunder over hele USA og Canada.
Ordren sammenfaller med den forventede godkjenningen US DOT av TITAN XL og inneholder en opsjon for ytterligere å kjøpe flere trailere verdt opptil16 mill. USD (ca. 133 mill. kroner). Leveransene er planlagt å starte i 4. kvartal 2016.

Mobile TITAN XL-trailere brukes på steder hvor fysiske rørledninger enten er for dyrt eller miljømessig utfordrende. Gass som energi til industrien er billigere enn alternativene og gjør at bedriftene bidrar til reduserte utslipp av NOx og partikkelutslipp i lokalsamfunnet.
Trailerne er verdens største når det gjelder veitransport av komprimert naturgass (CNG). De ultra-lette karbonfibertankene gjør at de store bilene klarer de strenge kravene til GVWR (totalvekt) begrensningene i flere amerikanske stater.

Ordren fra XNG er betinget av at det mottas en forlengelse av dagens US DOT-spesialtillatelse per 15. juli for Hexagon Composites TITAN-beholdere også skal inkludere TITAN XL-beholdere.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.11