23948sdkhjf

Flakk solgte seg ytterligere ned i Hexagon Composites

I en børsmelding til Oslo Børs 10. november ble det meldt at styreleder Knut T. Flakk i Flakk Investment og adm. direktør i Hexagon Ragasco, Skjalg S. Stavheim, hadde fått DNB Markets til å utrede et mulig salg for de to av opptil 5,5 millioner aksjer i Hexagon Composites. Dagen etter ble det klart at kjøpere var funnet.
Flakk Investments eierpost i Hexagon Composites har dermed sunket. Den har ligget på rundt 20,6 prosent etter at det ble solgt en storpost til Mitsui & Co Ltd tidligere i år, noe som gjorde Mitsui til største aksjonær i Hexagon Composites, med drøyt 25 prosent av aksjene i selskapet. Nå melder finansavisene at Flakk har solgt seg ned ytterligere 3,3 prosent, eller 5,38 millioner aksjer. Flakk solgte til en pris av 27 kroner per aksje eller rundt 145 mill. kroner. Flakk Investments sitter igjen med en gevinst på rundt 100 millioner kroner etter salget. Eierandelen som Skjalg Stavheim har i Hexagon Composites er langt mindre, og han har solgt 120.000 aksjer, en salgsverdi på nær 3,3 mill. kroner. I media står det nå å lese at Flakk Investments vil bruke de frigjorte midler til bl.a. investeringer i reiseliv og hotellnæringen samt til nedbetaling av gjeld.
Begge aksjonærer har forpliktet seg til ikke å selge resterende beholdning av aksjer innenfor 180 dager etter nedsalget.
Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.094