23948sdkhjf

Zerokonferansen 2016: «Fra fossil til grønn særstilling»

Årets ZERO-konferanse avholdes i Oslo denne uken, 23. og 24. november. Konferansen tar utgangspunkt i at Norge og verden står overfor et grønt skifte. Zero hevder at det er avgjørende for Norges fremtid at vi lykkes med å gripe forretningsmulighetene i dette, grønne skiftet. Motto for årets konferanse er: «Fra fossil til grønn særstilling».
I løpet av to dagers konferansen viser innledere veien til nullutslippsløsninger og reduksjon i klimagassutslipp. Fortsatt med verdiskaping som en av drivkreftene. På dag 1 kan man oppleve innledere som statsminister Erna Solberg, forfatter og innovatør Gunter Pauli, tidligere utenriksminister og leder av klimaforhandlingene i Paris, Laurent Fabius, Anthony Hobley fra Carbon Tracker, leder av Arbeiderpartiet, Jonas Gahr Støre og adm. direktør i Innovasjon Norge, Anita Krohn Traaseth. Og mange flere.
På dag 2 gås det mer i dybden, og deltakerne kan velge mellom sesjoner for bl.a. finans, transport og industri. I utstillingsteltet ZEROexpo på Yongstorget vil det begge dagene være utstillinger som viser fram klimaløsninger som er med å forandre verden.
Plastforum deler nødvendigvis ikke alle synspunkter og strategier som Zero forfekter, men omstilling til et grønnere samfunn har Norge og verden absolutt startet på. Så får vi se om noen av våre viktige, nasjonale konkurransefortrinn fører oss fram til utviklingen av framtidige byer, industrivirksomheter, transport og annet som kan gi utslippsfrie miljøer – og fortsatt viktig og nødvendig verdiskaping for en levedyktig industri. Plastforum er til stede begge konferansedager.
Se hele programmmet etc. på www.zerokonferansen.no
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.875