23948sdkhjf

Quiptec med agenturet for ELUX-systems i Norge

Det svenske selskapet Quiptec AB, som holder til i Anderstorp, har utvidet sin produktpalett i Skandinavia – og har planer om mer! Fra 1. desember i år er Quiptec agent for Elux-Systems i Sverige, Danmark og Norge. Sist sommer ble selskapet også agent for Negri Bossi i Sverige og Norge.

Om det nye agenturet, Elux-Systems, kan vi fortelle at det består av maskiner og utstyr for automatisk tømming av granulatsekker.
Ett av produktene er Elux EL 12 ST. Det er en helautomatisk stasjon som åpner og tømmer 25 kilos sekker. Kapasiteten er 12 tonn/time.
Etter åpning av sekken skjer videre transport av granulatet enten til direkte til plastmaskinenes materialbeholdere eller for transport til mellomlagring/siloer.

Betjeningen av maskinen skjer med en touch-skjerm og all behandling av sekkene skjer uten menneskeberøring eller løft.
I følge en pressemelding fra selskapet kan systemet ta seg av 99 prosent av alle typer granulat og sekker. Operatøren kjører inn en pall med sekker og systemet henter sekken fra pallen og bringer den via et rullebånd til et knivsystem som åpner sekkene og innholdet tømmes i en beholder på undersiden. Granulatet fraktes derfra videre til plastmaskinene eller til lagring.
Som ekstrautstyr til sekktømmeren kan man også få kjøpt en komprimator som presser sammen de tomme sekkene. Som tidligere Selskapet starter for øvrig 2017 med å kjøre en tre måneders kampanje for NegriBossi, med masse ekstrautstyr i tilbudspakken.
Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.141