23948sdkhjf

VELOX skal distribuere Repsols Healthcare-produkter

Det er svært spesialiserte polyolefiner for medisinskteknisk bruk som VELOX GmbH nå skal starte distribusjonen av i 24 europeiske land, deriblant Norge. Avtalen med Repsol er undertegnet og distribusjonen starter i disse dager.

VELOX tør være kjent som en betydelig europeisk distributør og markedsfører av råvarer for plast, kompositter, gummi, maling og beleggindustrien. Nå kunngjør selskapet altså en ny distribusjonsavtale med Repsol, en av de ledende polyolefinprodusentene i Europa.

Det er medisinske polyolefiner fra merkevareserien Repsol Healthcare som VELOX skal distribuere, kvaliteter i PP, PE og EVA. Kvalitetene er spesialdesignet for medisinsk utstyr og farmasøytisk emballasje.
I alt har VELOX fått avtalen i 24 land i Europa, deriblant de fire nordiske landene, Finland, Danmark, Sverige og Norge.

Takket være de nye produktene vil VELOX være i stand til å tilby helsesektoren et mer komplett og helhetlig produktspekter for produksjon av utstyr og emballasje for medisinske anvendelser. Produktene oppfyller kravene i både den europeiske og amerikanske Farmakopeen (USP/EP).
På dette området har Repsol i en årrekke hatt langsiktige, øremerkede garantier, stort engasjement og ytt solid service. Nå er det VELOX sitt team som skal videreføre markedsføringen, rådgivning og servicen for denne viktige verdikjeden.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.064