23948sdkhjf

Betydelige støtte til reduksjon av plast i havet og til økt materialgjenvinning. SØK NÅ!

I den senere tid har plast i havet vært høyt på agendaen. Plastforsøpling skaper store problemer for økosystemet i havet. Men plast i havet har sin opprinnelse på land, og det er viktig å hindre at plasten kommer på avveie. Nå etterlyses bedrifter som kan komme opp med løsninger – og det finnes gode støtteordninger.
Innovasjon Norge og Miljødirektoratet ønsker i fellesskap å stimulere norske bedrifter til å komme opp med gode løsninger for å redusere plastforurensingen. Målet er å få fram kommersielt interessante løsninger.
En halv milliard kroner har nå Innovasjon Norge tilgjengelig gjennom miljøteknologiordningen, penger som kan brukes til utvikling og demonstrasjon av teknologier og løsninger som har positiv effekt på miljøet. Miljøteknologiordningen kan brukes til å få fram løsninger som kan redusere miljøproblemer knyttet til plast samt øke materialgjenvinningen av plastavfall.
Søknadsfrist er 15. september 2017 og alle innkomne prosjekter knyttet til dette vil bli vurdert under ett. Dersom søknaden skal komme i betraktning, må den være innsendt innen denne datoen. For mer informasjon om muligheten, ta kontakt med Bergny Dahl telefon 958 58 669 eller Marianne Tonning Kinnari telefon 977 49 892 Se også: http://www.innovasjonnorge.no/plast
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.11