23948sdkhjf

Erik Oraug Lottrup er leder for Hallingplasts satsing på nytt marked

I høst starter Hallingplast AS en satsing på energi- og telekommarkedet.

RESIRKULERTE TREKKRØR: Erik Oraug Lottrup er ansatt som salgs- og produktsjef på det nye fagområdet. Trekkerør i resirkulerte materialer blir et viktig produkt på dette området.

Erik Oraug Lottrup (44) har begynt i en nyopprettet stilling som salgs- og produktsjef for energimarkedet hos Hallingplast AS. Lottrup får også en nøkkelrolle i å uvtikle nytt marked og satsingsområde for rørprodusenten i Hallingdal.

Det skriver Hallingplast i en pressemelding.

Nå i høst åpner Hallingplast AS dørene for en ny satsing på produkter og hjelpemidler til energi- og telekommarkedet.

Lottrup kommer fra GPA, der han har solgt sveiseutstyr og ledet kursvirksomheten i plastssveising de siste 17 årene. Han er dermed godt kjent med plastrørbransjen, og har også et fagbrev som telekom-montør.

Skal utvikle Hallingplast i energimarkedet

Nå går han inn i oppgaver som handler mye om å utvikle og drive Hallingplasts satsing på energimarkedet, og være bedriftens ansikt utad i dette segmentet.

– Energi og telekom er en sektor der det skjer utrolig mye spennende. Den pågående elektrifisering av samfunnet og utbredelsen av digitale nettverk skaper høy aktivitet, og utviklingen går raskt. Utbygging av havvind og utbredelsen av desentralisert energiproduksjon gjennom småkraft og solenergi er bare noen eksempler på områder der det trengs både kabelrør og nytenkning, sier Erik Oraug Lottrup.

I den nye rollen skal han være kombinert salgssjef og produktsjef, med et bredt ansvarsområde.

De viktigste oppgavene:

  • Videreutvikle satsingen på energimarkedet i samarbeid med hele Hallingplast-organisasjonen
  • Være Hallingplasts ansikt utad i energi- og telekomsektoren
  • Velge ut og optimalisere produkter i energisegmentet
  • Bistå kunder i å gjøre gode valg, basert på fag- og produktkunnskap
  • Ha overordnet ansvar for produktutvalg, priser, salgs- og produktdokumentasjon
  • Bidra til å utvikle kunnskap i markedet, blant annet gjennom foredrag, webinarer o.l.
  • Kalkulasjon, tilbud og markedsaktiviteter

Kabelrør av resirkulert plast

Innenfor kabelrør til energi og fiber ser Erik Oraug Lottrup et stort potensial til å utvikle og introdusere produkter basert på resirkulerte materialer. Hallingplast AS har allerede gjort et betydelig utviklingsarbeid med håndtering og bearbeiding av resirkulerte materialer i rørproduksjon.

– Som salgs- og produktsjef får Erik en helt sentral rolle i vår utvikling i et voksende marked innen energi og telekom, sier daglig leder Sverre Tragethon i Hallingplast AS.

På vei inn i et nokså nytt marked trenger rørprodusenten en person som tenker utenfor boksen og som vet hvor viktig det er å bygge både nettverk og kunnskap.

Lottrup skal ha sitt primære arbeidssted på Hallingplasts Oslo-kontor, som nå i høst vokser i bemanning og flytter inn i nye lokaler på Rosenholm.

Kilde: Pressemelding fra Hallingplast.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094