23948sdkhjf

Arne B. Corneliussen kjøper Norstamp

Arne B. Corneliussen AS («ABC») har signert og gjennomført en avtale om kjøp av firmaet Norstamp AS («Norstamp etikett og emballasje») av Stormbull AS. Selskapet er en leverandør av etiketter og emballasje til det norske markedet.

ABC, et selskap som er del av Orkla Food Ingredients, har inngått en avtale om kjøp av 100 prosent av aksjene i Norstamp etikett & emballasje.

Fortsatt selvstendig enhet

Norstamp etikett & emballasje er en veletablert leverandør av etiketter og emballasje, og vil etter oppkjøpet fortsette som en selvstendig enhet. Selskapet har i tillegg til egen digital produksjon av etiketter, egen designavdeling, og et bredt sortiment innen ulik emballasje. Selskapet omsatte i 2022 for 44 millioner kroner, har åtte ansatte og holder til i Stokke i Vestfold.

- Norstamp etikett & emballasje har en portefølje som er komplementær til ABC. Med oppkjøpet vil vi kunne tilby våre kunder et bredere produktspekter og styrke oss som partner for kjøtt- og fiskeindustrien. I tillegg forventer vi synergier med vårt søsterselskap Bako som er en stor leverandør av emballasje og pynt til bakeriindustrien, sier Roar Furuhaug, administrerende direktør i ABC.

Stolt over å bli en del av Orkla Food

- I over 10 år har vi jobbet med å posisjonere Norstamp etikett & emballasje til å bli en solid leverandør av emballasje til det norske markedet innen næringsmiddelindustrien. Selskapet har i dag et bredt utvalg av kunder i hele Norge, fra et lite ysteri i Brimiland til noen av Norges største kjøttprodusenter. Vi er derfor glade og stolte over å bli en del av Orkla Food Ingredients og deres datterselskap ABC. Sammen med ABC skal vi videreutvikle og utvide Norstamp etikett & emballasje til å bli en totalleverandør av uttrykk og løsninger som dekker våre kunders behov, sier Bjørn Moi, daglig leder i Norstamp etikett & emballasje.

- Jeg er svært tilfreds med at Norstamp, som har vært en del av Stormbullkonsernet i mer enn 20 år, knyttes til et miljø hvor selskapet kan utvikles videre sammen med ABC og Orkla. Norstamp har hatt en god utvikling de senere år med dyktige medarbeidere og et betydelig potensial til vekst og lønnsomhet, sier Stormbulls eier og konsernsjef Christian Fossum.

Partene er blitt enige om ikke å offentliggjøre kjøpesummen.

Kilde: Pressemelding fra Orkla Food Ingredients

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.111