23948sdkhjf

ENGEL med sin høyeste omsetning i selskapets historie

Regnskapsåret avsluttet på et rekordhøyt nivå, og bekreftet gruppens strategiske retning: ENGEL rapporterer en omsetning på 1,7 milliarder euro for finansåret 2022/23 som avsluttes i mars. Selskapet har nådd den høyeste omsetningen i konsernets historie.

Det skriver selskapet i en pressemelding.

Omsetningen økte med 13 %

ENGEL overgikk fjorårets omsetning på 1,5 milliarder euro med 13 prosent.

- Ved å ende på 1,7 milliarder euro, nådde vi den høyeste omsetningen i selskapets historie, er Stefan Engleder, administrerende direktør i ENGEL Group, glad for å kunngjøre.

Spesielt forretningssegmentene Automotive, Medical, Packaging og Technical Molding bidro til denne veksten. I Nord-Amerika og Europa ble det for eksempel gjort investeringer for å møte den fortsatt høye etterspørselen etter produkter som brukes i diabetesbehandling. Derimot påvirket trenden mot bærekraftige emballasjekonsepter hovedsakelig Europa.

Investeringene i logistikkapplikasjoner er fortsatt på et høyt nivå. Bilindustrien har vært den sterkeste driveren for vår suksess det siste regnskapsåret. Denne sektoren har vist seg å ha en betydelig innvirkning på økonomisk vekst, spesielt i Asia og Nord- og Sør-Amerika.

Framtiden ser positiv ut

ENGEL er godt forberedt for regnskapsåret som kommer.

- Som vi allerede har vist tidligere, kan vi raskt tilpasse oss endringer i forretningsmiljøet og absorbere deres innvirkning. Vi er sikre på at ved å konsekvent følge vårt strategiske mål om å drive innovasjoner og være en bransjeleder, har vi satt oss opp for suksess i det kommende året, sier Stefan Engleder.

Kilde: Pressemelding fra ENGEL

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079