23948sdkhjf

Rørbloggen: Takk til VA-bransjen – Norges viktigste infrastruktur

I fire år har Thomas Breen vært vannbransjens fremste talsmann overfor media, politikere og samfunnet. Nå slutter han som direktør i Norsk Vann.

Hva tar han med seg etter disse årene? Og hva sier han til oss som skal drive bransjen fremover?

For fire år siden begynte jeg i jobben som direktør i Norsk Vann. Noe av det jeg husker best fra den første tiden er hvor lite jeg skjønte av VA. At jeg manglet detaljkunnskap på det området var jeg fullstendig klar over på forhånd, men jeg manglet også en forståelse av hvor godt regulert VA-bransjen er – uten at noen utenfor vet det.

Politiker

Jeg har jobbet mange år i politikk, på alle nivåer fra kommune til Stortinget. Jeg er ganske godt kjent med de ulike typer regelverk som gjelder i kommuner.

Men vannbransjen har vært litt "hemmelige tjenester", og snakker lite med folk utenfor om det.

Fra Norsk Vann til politikk

Nå i vår slutter jeg i Norsk Vann, og går tilbake til politikk på fylkesnivå. Det har gått litt trått med mitt kjære parti – Arbeiderpartiet. Man kan velge om man skal bli sittende i sofaen og furte, eller gjøre noe med det. Jeg har valgt det siste.

Hvem som helst kan ta på seg et politisk verv. Som arbeidstaker har man rett til permisjon for å ivareta politiske verv. Norsk Vann er en spesiell organisasjon, med både faglig arbeid og mye interessepolitikk.

Les hele blogginnlegget på Rørbloggen.

Kilde: Rørbloggen

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.469