23948sdkhjf

Moelven-til-Tyrkia-mysteriet er løst - plast-mattene ble funnet

- Det er med glede jeg kan melde at mysteriet med de forsvunne plast-mattene som ble omtalt på Plastforum.no, nå er kommet til rette, sier daglig leder Pål Tåsåsen

DET POPULÆRE MYSTERIET: I begynnelsen av desember var det som noen kanskje husker en forsendelse av plast-matter fra Moelv til Tyrkia som ikke gikk helt etter planen.

Godset ble hentet - men kom aldri fram. Antagelig passerte det heller aldri grensen, mente avsender, industribedriften Molstad Modell & Form AS.

Avsenderbedrift tok derfor kontakt med vår søsterportal Tungt.no for å høre om litt hjelp. Og det virket!

Mest lest...

Den første etterlysningen ble kuriøst nok en av våre mest leste saker i desember. Men det var antagelig oppfølgersaken i januar som løste det store Tyrkia-mysteriet.

- Ja, alt som ikke er stjålet eller brent, det dukker jo opp att. Det var artig at dette gikk godt, sier en humørfylt daglig leder Pål Tåsåsen til Tungt.no

- Etter at dere hadde kjørt saken oppfølgingssaken i januar, fikk vi i februar en henvendelse fra en sjåfør som mente han hadde observert mattene utenfor en terminal her i Norge. 

- Hva sa sjåføren om oppdagelsen? 

- Torgeir Isaksen het han, og han synes hadde sett dette godset før, det var ett eller annet som slo inn i bakhodet. Så han gikk inn på Tungt og fant tilbake til artikkelen - og så kontaktet han oss. På bakgrunn av dette tipset fikk vi etter hvert fraktet mattene tilbake til Moelv.

Har fått påskjønnelse

- Stemte det dere trodde i utgangspunktet?

- Ja, det gjorde i stor grad det. Det skjedde noen misforstålser i første del av sendingprosessen - og så hadde godset blitt liggende. 

- Og tipseren?

- Han har fått en påskjønnelse av oss. Vi er taknemlige for å ha fått tilbake de forsvunne varene, og er helt klare på at artiklene dere kjørte var av avgjørende betydning for at mysteriet ble løst.

Kilde: Henvendelse fra Molstad Modell & Form AS

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Dansk mikroplast-undersøkelse møter kritikk
Fant mye søppel og plast utenfor tre elvemunninger i Hardanger
Protec Scandinavia inngår avtale med Bianna Recycling for hele Norden
Lansering av ny internasjonal standard for håndtering av avfall på fiskefartøy
Rekordpåmelding til Industriens Markedsplass
Mer PFAS kan true dansk drikkevann
Andre Nordiske Medier
Metal Supply NO
Maskinregisteret
Tungt

Send til en kollega

0.094