23948sdkhjf

Moelven-til-Tyrkia-mysteriet er løst - plast-mattene ble funnet

- Det er med glede jeg kan melde at mysteriet med de forsvunne plast-mattene som ble omtalt på Plastforum.no, nå er kommet til rette, sier daglig leder Pål Tåsåsen

DET POPULÆRE MYSTERIET: I begynnelsen av desember var det som noen kanskje husker en forsendelse av plast-matter fra Moelv til Tyrkia som ikke gikk helt etter planen.

Godset ble hentet - men kom aldri fram. Antagelig passerte det heller aldri grensen, mente avsender, industribedriften Molstad Modell & Form AS.

Avsenderbedrift tok derfor kontakt med vår søsterportal Tungt.no for å høre om litt hjelp. Og det virket!

Mest lest...

Den første etterlysningen ble kuriøst nok en av våre mest leste saker i desember. Men det var antagelig oppfølgersaken i januar som løste det store Tyrkia-mysteriet.

- Ja, alt som ikke er stjålet eller brent, det dukker jo opp att. Det var artig at dette gikk godt, sier en humørfylt daglig leder Pål Tåsåsen til Tungt.no

- Etter at dere hadde kjørt saken oppfølgingssaken i januar, fikk vi i februar en henvendelse fra en sjåfør som mente han hadde observert mattene utenfor en terminal her i Norge. 

- Hva sa sjåføren om oppdagelsen? 

- Torgeir Isaksen het han, og han synes hadde sett dette godset før, det var ett eller annet som slo inn i bakhodet. Så han gikk inn på Tungt og fant tilbake til artikkelen - og så kontaktet han oss. På bakgrunn av dette tipset fikk vi etter hvert fraktet mattene tilbake til Moelv.

Har fått påskjønnelse

- Stemte det dere trodde i utgangspunktet?

- Ja, det gjorde i stor grad det. Det skjedde noen misforstålser i første del av sendingprosessen - og så hadde godset blitt liggende. 

- Og tipseren?

- Han har fått en påskjønnelse av oss. Vi er taknemlige for å ha fått tilbake de forsvunne varene, og er helt klare på at artiklene dere kjørte var av avgjørende betydning for at mysteriet ble løst.

Kilde: Henvendelse fra Molstad Modell & Form AS

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078