23948sdkhjf

Hans Claussen AS satser i Sverige

Selskapet Hans Claussen AS har etablert datterselskapet NB8 Solutions AB, som skal distribuere komposittmaterialer fra Falkenberg.

Bakgrunnen for etableringen er at Hans Claussen AS inngikk avtale med Scott Bader Ltd om å overta salget av «tilbehør» fra Scott Bader Scandinavia.

Det betyr at Hans Claussen overtar biproduktene/hjelpeproduktene som Scott Bader ikke produserer selv.

Lager i Sverige

Scott Bader Scandinavia vil fortsette å fokusere på egenproduserte varer og NB8 Solutions AB vil gjøre det kommersielle arbeidet med alle andre produkter. NB8 Solutions vil ha sitt lager av produkter i form av glassfiber, ulike kjernematerialer, epoksysystemer, sydde fibre, sprayutstyr etc. i Scott Baders lokaler i Falkenberg.

Scott Bader vil fortsette å selge blant annet polyester og gelcoat.

Jonas Claussen, medeier og administrerende direktør i Hans Claussen AS, sier til Plastforum at de to selskapene har jobbet sammen i flere år.

SATSER I SVERIGE: Daglig leder i Hans Claussen, Jonas Claussen (t.v.) og Andreas Hugosson  kommer til å samarbeide mer. Sistnevnte vil ha det daglige ansvaret for NB8 Solutions AB. FOTO HANS CLAUSSEN 

Styrker samarbeidet

– Vi styrker nå samarbeidet og får dermed en bredere portefølje både i Sverige og Norge, sier Jonas Claussen.

Hans Claussen AS er distributør for Scott Bader i Norge, og vil fortsette med det. Det Hans Claussen tidligere eksporterte skal i fremtiden håndteres fra NB8 i Falkenberg. Ambisjonen med NB8 er at selskapet skal ha distribusjon til alle åtte landene i Norden og Baltikum.

– Vi ønsker å bli en sammensatt distributør for hele regionen og synes derfor navnet var passende, sier Jonas Claussen, til Plastforum.

Andreas Hugosson vil ha det daglige ansvaret for NB8 Solutions AB.

Kilde: Plastnet.se

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.062