23948sdkhjf

K-Messa: - Har «alltid» vært på messa

K-Messa i Düsseldorf nærmer seg med stormskritt. Plastforum har snakket med noen besøkende og utstillere om hva de forventer av årets messe, som er den første etter koronapandemien.

Adm. dir. Jonas Claussen i Hans Claussen AS:

- Hvor mange fra dere drar ned på K-messa?

- Normalt ville vi reist to personer som vi har gjort de siste K-messene, men på grunn av oppstart av datterselskap i Sverige så har vi litt kapasitetsproblemer og jeg drar alene fra Hans Claussen AS denne gangen.

- Hvor mange ganger har dere vært på på messa?

- Vi har blant annet drevet med råstoff, maskiner og utstyr til plastindustrien i mange år, og vi har «alltid» vært på K-messen. Da overdriver jeg litt, for vi var ikke på messen de første 10-årene av messens historie fra 1952. Jeg startet i familieselskapet i år 2000 og har vært med på de fleste, kanskje alle, K-messer etter det. Jeg var også med min far noen ganger på 90-tallet. På den tiden var vi både fire og fem deltakere fra vårt selskap.

- Dette er den første messa etter koronapandemien. Hva forventer dere å få få ut av årets messe?

- Det er lenge siden forrige K-Messe og vi forventer å møte både leverandører vi jobber tett med samt en del norske kunder. Vi var to deltakere på Fakuma-messen i Friedrichshafen i fjor, så det er heldigvis ikke så lenge siden vi traff de fleste av våre leverandører sist. K-Messen er en viktig møteplass, både for nye og gamle bekjentskaper. Dagene i Düsseldorf er spennende, hektiske, hyggelige og slitsomme – det går gjerne i ett fra tidlig morgen til sent på kveld og natt.

- Hva betyr messa for dere?

- K-Messen er effektiv fordi man får møte mange på kort tid. Selv om vi selvfølgelig besøker våre produsenter der de holder til, er det meningsfylt og kjekt å kunne treffe alle i løpet av noen dager i Düsseldorf.

HANS CLAUSSEN AS ble etablert i 1914, men har sine røtter tilbake til 1889 da HANS CLAUSSEN AS i Bergen ble etablert. Selskapet har åtte ansatte, omsetter for knappe 100 millioner kroner, som primært er distribusjon til kompositt- og plastbearbeidende industri, og holder til på Vøyenenga som ligger 20 minutter vest for Oslo. I tillegg til Vøyenenga har selskapet lager i Fredrikstad og Arendal. HANS CLAUSSEN AS er familieselskap og ledes av fjerde generasjon. I høst har HANS CLAUSSEN AS etablert NB8 Solutions AB i Sverige, som skal distribuere til komposittindustri fra Falkenberg.

 

KLIKK for alle artikler i K-messa 2022.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
EU vil plastemballasje til livs
Plast og isopor har ligget i populært turområde i en måned
Fugler bygger reder av plast og kondomer
Infraplast: Allerede 18 ansatte i Lærdal
EU-initiativ skal fremme resirkulering av plastavfall
Møte om internasjonal plastavtale startet
Andre Nordiske Medier
Metal Supply NO
Building Supply NO
Maskinregisteret

Send til en kollega

0.158