23948sdkhjf

HANS CLAUSSEN AS overtar salgs- og markedsaktivitetene til SVAS KJEMI AS

Det er inngått avtale mellom SVAS KJEMI AS og HANS CLAUSSEN AS om overføring av markedsaktivitetene. HANS CLAUSSEN AS vil fra 1. september 2020 overta og videreføre alle markeds- og salgsaktiviteter fra SVAS KJEMI AS. Dette innbefatter produkter fra ebalta Kunststoff, CHT-Beitlich, Kern og Kömmerling Chemie.

SVAS KJEMI AS ble etablert i januar 1995 av Svein Arild Stanger for å betjene norsk industri med råvarer og produkter til framstilling av glassfiberarmerte produkter, prototyper, modeller og former, samt til framstilling av støpte produkter i små serier (0-serie). Sortimentet, såkalte kjemisk/tekniske produkter, baserer seg hovedsakelig på kjemigruppene: epoksy, polyuretaner og silikoner.

Svein Arild Stanger blir fra 1. september ansatt i HANS CLAUSSEN AS for å videreføre drift og overføre kunnskap og kompetanse. Lageret i Fetsund flyttes til HANS CLAUSSEN AS sitt lager på Vøyenenga.

Ved å utvide sortimentet med produkter fra SVAS KJEMI AS vil HANS CLAUSSEN AS bli en totalleverandør innen markedet råvarer og produkter til framstilling av fibermaterialer innen glass- og karbonfiber, prototyper og former basert på polyuretan- og epoksysystemer, samt framstilling av modeller og former basert på et stort utvalg av modellplater.

Svein Stanger sier i en kommentar at han er glad for at hans virksomhet blir videreført av en seriøs aktør med et godt navn og langsiktig perspektiv.

- Selv om vi på noen områder har vært konkurrenter har det vært fair og skikkelig, og jeg vet av egen erfaring og fra aktører i bransjen at Claussen er vel ansett, han.

Jonas Claussen som er daglig leder og hovedaksjonær i HANS CLAUSSEN AS gleder seg til å få tilført både kompetanse og produktportefølje som vil komplettere selskapet.

FORNØYD: Jonas Claussen hos Hans Claussen AS er fornøyd med overtakelsen. FOTO: HANS CLAUSSEN

- Vi har mange felleskunder med SVAS KJEMI, men får også tilført spennende kunder som er nye for oss. Dette er en god match og vi har kjent til SVAS lenge og har i årenes løp anbefalt mange om å ta kontakt med SVAS når vi ikke har kunnet hjelpe. Vi deler nok en del grunnprinsipper med Svein om forretningsdrift, uttaler Claussen.

HANS CLAUSSEN AS har tidligere overtatt Sarchem AS og Pelle Nymoen AS og har bare god erfaring med å implementere virksomheter i sin.

- Vi har stort sett klart å videreføre den aktiviteten som har vært, og bygget videre og utvidet. Overtakelsene har gitt oss tilgang på produkter, produsenter og kompetanse som har bevist sin kvalitet over tid i vårt marked. Siden de vi har overtatt har vært positivt innstilt og ønsket at vi skulle lykkes – har det gjort prosessene mye enklere – både for å få med seg produsentene og for å videreføre kundeforhold», sier Jonas Claussen.

Innen kompositt er det mye spennende på gang og HANS CLAUSSEN AS vil være med.

- Vi har solide produsenter i ryggen som tenker bærekraft og utvikler sine sortiment i stadig «grønnere» retning. Vi skal være en troverdig aktør som er aktiv i bransjemiljøene. Vårt nettverk har mye å bidra med. Vi jobber veldig tett med våre produsenter – og de ønsker derfor å delta og engasjere seg sammen med oss i vårt «lille» marked – som er Norge.

Varelager fra SVAS flyttes siste helgen av august slik at det ikke blir stopp i leveranser.

Kilde: Pressemelding fra Hans Claussen

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.128