23948sdkhjf

300 fagfolk samlet til kompetanseheving hos Jackon

Tre år siden sist og Jackon kunne endelig invitere til den tradisjonsrike Fagdagen ved Kompetansesenteret i Fredrikstad.

300 fagfolk fra hele landet deltok nylig på arrangementet der produktnyheter, kunnskapsdeling og miljø står på programmet.

- Årets fagdag er den femte i rekken etter at Kompetansesenteret sto ferdig i 2015. Lang tid med pandemi og lite bruk av senteret har vært trist, men samtidig gitt oss en fin anledning til å fornye utstillingene og oppgradere senteret generelt. Vi er både glade og stolte over å samle 300 bransjefolk til faglig påfyll og sosial samling i dag, sa Trond Johannessen, salgsdirektør Jackon Bygg Norge, i sin åpningstale.

Flere samarbeidspartnere

Under årets fagdag hadde Jackon med seg flere samarbeidspartnere. Sintef fortalte om et felles forskningsprosjekt på Brannklasse 2 på Thermomur, Hey`di demonstrerte pussystemer, Fischer viste fram festemateriell og Barchip ga veiledning om fiberarmering.

Som tidligere ble deltakerne sendt i grupper fra stasjon til stasjon, 17 i alt. De besøkende ble introdusert for en ny type patentert ringmur (Ringmur RA) med spor for enkel og korrekt plassering av radonsperre etter nye anbefalinger fra Sintef, praktiske løsninger for håndtering, sortering og avfallshåndtering av EPS-avkapp fra byggeplass og fikk en god innføring i brannsikre løsninger for bruk av Thermomur i brannklasse 2, det vil si leilighetsbygg med inntil fire etasjer. Et besøk ved den nye produksjonslinjen for Jackofoam XPS ble det også tid til. Det hele ble avsluttet med buffet fra grillen og underholdning fra scenen.

INTERESSERTE: Distrikssjef Stein Nilsson forklarer løsninger om kapping, sortering og avhending av EPS på byggeplass. FOTO: JACKON

Nøkkelen til suksess

Innovasjon og kunnskapsdeling er viktige drivere for Jackon. Kompetansesenteret er en 1500 m2 arena med fullskala utstillinger av Jackons løsninger for grunnmur, byggesystemer og isolasjonsløsninger, inkludert tilhørende produkter. Senteret er åpent hver dag for grupper i alle størrelser. Siden åpningen har over 5000 bransjefolk fra hele Skandinavia har tatt turen innom. Det forteller mye om behovet for opplæring i bransjen. Målet er at møtene skal gi bedriftens ansatte inspirasjon til å utvikle bedre løsninger.

FORKLARER: Distriktssjef Stian Gruer forteller om bruk av Jackopor Plank til innfesting av dører og vinduer i Thermomur. FOTO: JACKON

- Direkte tilbakemeldinger fra kundene er det ideelle utgangspunktet for innovasjon og videreutvikling av eksisterende produkter. Det er gjennom forhandlerne vi selger varer, men det er overfor brukerne av produktene våre vi må bevise at Jackon har de beste løsningene, avslutter Johannessen.

Kilde: Jackon

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125