23948sdkhjf

Russland: Vil senke råvareprisene innenlands

Russlands energidepartement overveier å senke prisen på råvarer til landets polymerprodusenter.

Ifølge det russiske plastmagasinet Пластик ble det 18. mars avholdt et møte om den kjemiske industriens funksjon, ledet av Denis Manturov, Den russiske føderasjonens industri- og handelsminister.

Møtets hovedtema var importerstatning og forsyning av hjemmemarkedet med kjemiske produkter, heter det i en uttalelse fra departementet, opplyser den russiske plastavisen.

Har vekstpotensiale

De virksomhetrne som deltok på møtet, uttrykte ifølge redegjørelsen, at de var klare til et intensivt arbeide. Det ble også understreket, at den innenlandske kjemiske industrien stadig har vekstpotensiale, både ved å øke produksjonen av ​​eksisterende produkter og ved å skape nye typer produkter.

- Bransjens prioriterte oppgave er å forsyne den innenlandske forbruker med produkter av høy kvalitet. Departemenetet vil tilby ytterligere støtte på områder som det er mulig å fylle hjemmemarkedet med nye russiske produkter. Særlig vil de være i stand til å bruke mekanismer for å subsidiere lån for å gjenoppbygge arbeidskapitalen, understreket Denis Manturov, rapporterer det russiske plastmagasinet videre.

Vil samarbeide med produsentene

På møtet ble spesielt betydningen av ​​virksomheter som produserer produkter med høy verditilvekst med basiske kjemiske råvarer (nafta, flytende hydrokarboner, en stor andel lette hydrokarboner osv), diskutert. Den russiske føderasjonens viseenergiminister, Pavel Sorokin, som deltok på møtet, understreket at det russiske energidepartementet vil samarbeide med produsenter av råmaterialer, blant annet polymerer, og redusere deres priser for den russiske prosessindustrien.

Kilde: Plastnet.se

KLIKK for alle artikler i Ukraina.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094