23948sdkhjf

Wemo Automation styrker sin posisjon ytterligere på norske markedet

Wemo Automation har siden 2003 vært representert av Seplama AS og Per Widar Hvaal. Fra og med januar 2022 så styrker Wemos representasjon i Norge med Atemo AS, som har slått seg sammen med Seplama.

Seplama har representert Wemos produkter de seneste 19 årene, og kjenner det norske markedet svært godt.

Atemo har lang erfaring med salg og service av maskiner, og system for plastindustrien, der de har bygd opp en svært høy kompetanse. Service er en viktig del for Wemo.

-Vi er svært glade og stolte over at Atemo og Seplama er blitt partnere, noe som gjør at vi kan tilby våre kunder en enda bedre service og tillgjengelighet i det norske markedet, sier Johannes Kjellgren. Han er adm. dir. hos Wemo Automation.

- Med Wemo i vårt produktprogram så vil vi kunne tilby flere kunder produkter og support av god kvalitet, noe vi ser sterkt fram til, sier adm. dir. Ørjan Bowitz i Atemo.

Produseres i Sverige

- Wemos komplette automasjonsprogram fra enkla utplukkingsroboter til komplekse automasjonsceller kommer til å bli produsert og bli levert fra Wemos fabrikk i Sverige der både tester og utdannelse kan tilbys, legger Kjellgren til.

 

Kilde: Wemo

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.111