23948sdkhjf

Søderholm ny innholdsprodusent hos Hallingplast

Jørn Søderholm er fra 1.januar Hallingplasts nye innholdsprodusent. Han overtar ansvaret for oppdatering av Rørbloggen og redaksjonelle oppdrag knyttet til bedriften og bransjen.

Søderholm overtar etter Odd Borgestrand, som fra nyttår har valgt å trappe ned sin aktivitet da han nylig har rundet 67 år.

Borgestrand vil fortsatt være tilknyttet Hallingplast gjennom sin deltakelse i arrangementskomiteen for Hallingtreff. 

Jørn Søderholm (51) har nær 30 års erfaring som journalist og pressefotograf. Halvparten av den tiden har han arbeidet med fagjournalistikk innenfor VVS og VA. Først som redaktør i Rørfag og deretter i Anleggsmaskinen. 

- Tydelig og seriøs aktør

– Jeg gleder meg virkelig til denne jobben. Hallingplast er en tydelig og seriøs aktør som er veldig godt "framme i skoa". Det gjelder først og fremst på produkter og systemer til VA-området. Bedriften jobber også seriøst og systematisk med synlighet gjennom faglig solid innhold. Det gjør denne jobben til en spennende utfordring for en journalist og fotograf, sier Jørn Søderholm

Han var inntil nylig ansatt i MEF som redaktør for Anleggsmaskinen. Der sluttet han i desember. Nå er han daglig leder i innholdsbyrået Praktisk Talt AS, som er spesialist i SEO-vennlig journalistikk og formidling innenfor bygg, anlegg, VA, VVS og andre praktiske fagfelt. 

– Med journalistens øye for saker og vinklinger, fotografens øye for bilder og praktikerens øye for detaljer og godt arbeid. Jeg vil bruke all min erfaring fra fagjournalistikk til å lage medieinnhold som viser hva Hallingplast står for, og fortelle dette på en god måte, sier han. 

Takker for 20 gode år

Odd Borgestrand har satt stor pris på samarbeidet med Hallingplast. 

– Min første kontakt med bedriften hadde jeg for 20 år siden, da Steinar Tragethon og Arve Hansen inviterte meg til Hallingtreff på Bardøla for å øke fokuset på utfordringene i norsk vannbransje.  Disse treffene ga meg mye godt stoff og jeg fikk mange nye og nyttige kontakter, sier Borgestrand. 

I 2015 mottok han Hallingstreff sin hederspris, med følgende begrunnelse:

Borgestrand bidrar til å gjøre hverdagen mer trivelig for folk flest, fanger opp de mange detaljer ved sin tilstedeværelse, formidler bransjetips til svært mange og har sett de enorme mulighetene som åpner seg ved bruk av NoDig-metoder. Når han i tillegg har lært seg praktikernes «stammespråk», er han en meget god og representativ mottaker av Hedersprisen, skrev juryen.

De siste årene har Borgestrand vært med å bygge opp «Rørbloggen», og han var også redaktør av Hallingplast sin 50 års jubileumsbok som kom ut rett før jul i 2020.

Kilde: Hallingplast

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Reddet tre Svalbardrein fra å sulte ihjel i plastgarn
Norsk Industris konjunkturrapport for 2023: Rekorder og usikkerhet
Hallingplast satser på solceller
Komplett kuttet plastforbruket
Holder skipene i rute - med slangekontroll fra TESS
Brannfakkel: Klimautslipp kan ikke beregnes, det må måles
Andre Nordiske Medier
Metal Supply NO
Building Supply NO
Maskinregisteret

Send til en kollega

0.109