23948sdkhjf

Green & Co får ansvar for merkevarer i Norge

Fra 1 januar 2022 får Green & Co salgsansvaret for både Geiss AG og Mitras Materials GmbH i Norge – og Sverige.

Johan Green, adm. dir. ved Green & Co sier til vår svenske søsterportal plastnet.se at de har vært i diskusjoner med den tidigere selgeren Nordic Plastic Group AB om å ta over de begge agenturene siden høsten 2021.

Agenturet for privateide Geiss gjelder produsentens vakuumformingsmaskiner, verktøy, 5-askelde fresemaskiner og sager. Agenturet for Mitras Materials gjelder ekstruderede skivemateriell for vakuumforming, noe som er et helt nytt område for Green & Co.

GODT KJENT: - Merkevaren Geiss har et veldig godt rykte på markedet og er en aktør som alle kjenner til som arbeider med vakuumforming, sier adm. dir. Johan Green hos Green & Co. FOTO: MALIN FOLKESSON, PLASTNET.SE

- Merkevaren Geiss har et veldig godt rykte på markedet og er en aktør som alle kjenner til som arbeider med vakuumforming, sier Johan Green. Å selge materiell som maskinselgere blir likevel helt nytt for oss, men vi ser en business i dette som kommer til å kunne generere penger, sier Johan Green, og legger til at materiellet kommer til å bli skipet direkte fra Tyskland til kundene.  

Green & Co kommer derfor ikke til å ha materiell-lager, men kun være en mellomløsning mellom kunde og skiveprodusent.

 

Kilde: Plastnet.se

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.43