23948sdkhjf

Protec med ny avtale. Blir en komplett "one step"-leverandør

Protec-gruppen inngår avtale med Lindner Washtech i store deler av Norden.

Fra 1. november 2021, har Protec Scandinavia AS inngått en avtale med Lindner Washetch GmbH, for markedsføring, salg og service av deres vaske linjer til markedene i Norge, Sverige, Finland og Island. Protec Scandinavia har jobbet aktivt med å få til en avtale som dekker store deler av det skandinaviske markedet, noe som er i tråd med selskapets planer om å vokse i hele Norden. Selskapet har siden høsten 2019 vert uten fast avtale med leverandør av vaskelinjer. Lindner shreddere omfattes ikke av avtalen.

- Siste viktige biten i puslespillet

- Lindner Washtech er den siste viktige biten i vårt puslespill for å bli, en «one stop» leverandør av maskiner, utstyr, løsninger og finansiering til Skandinavisk plast gjenvinnings industri. Nå er vi igjen helt komplette, og på et langt større marked enn tidligere, sier Per Skjevik, daglig Leder for Protec Scandinavia og leder av gjenvinningsteamet.

- Vårt gjenvinningsteam vokser, og våre ambisjoner er fortsatt å bringe så mye som mulig av kunnskapen rundt maskiner og utstyr opp til Scandinavia, fra sentral Europa. Vi innleder offisielt vårt samarbeide med Lindner Washtech på PRSE i Amsterdam denne uke, legger han til.

Etablert i 2013

Lindner Washtech er en ledende produsent av industrielle vaske og sorterings linjer for plast film og hard plast. De leverer design, prosjektering, produksjon, service og salg. Selskapet ble etablert 2013 som en søster bedrift til privat eide Lindner Recyclingtech Gmbh, etablert 1948. Lindner Washtech har ca 30 ansatte fordelt på deres administrative og produksjons anlegg i Tyskland og Østerrike. Komponentene som kan inngå i en komplett linje er, Shredder, forvask, friksjonsvask, varm vask, kvern, separasjonstank, mekanisk tørke, termisk tørke, styresystem, buffertanker og lagring siloer / tanker.

Protec Scandinavia er en maskin, utstyr, tjenester og råvare leverandør til Skandinavisk plast industri, etablert i 2017. Vi er aktive primært innen gjenvinning, ekstrudering, formblåsning, filmblåsning, rotasjonsstøping, formstøping og partikkel skum bransjen. I vår portefølje finns kun velkjente ledende europeiske produsenter av maskiner og utsyr så som Erema, Lindner Washtech, Krauss Maffei, Piovan, Rapid Granulator, Weima, MB Conveyors, Aquatech, Inoex, Nordson og AZO. De to selskapene har sine baser i Trondheim og Värnamo. Protec Scandinavia er siden juli 2020 en del av tyske Feddersen gruppen, med et samlet team på omkring 30 personer i Skandinavia

Kilde: Protec Scandinavia

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.157