23948sdkhjf

Protec Scandinavia blir K.D. Feddersen Plastics Machinery

Som en del av oppkjøpet og fusjonen av og med Feddersen Gruppen sommeren 2020, foreligger det en detaljert plan for ytterligere fusjoner og ekspansjon i Norden og Baltikum.

-Vi har tidligere enn planlagt kommet til et punkt hvor vi ønsker å tilpasse firmanavnene, og fra 2. mai 2023 endrer Protec Scandinavia AS navn til K.D Feddersen Plastics Machinery AS. Det blir ingen endringer i eierskap eller ledelse, og all annen selskapsinformasjon vil forbli uforandret, sier daglig Per Skjevik.

Fortsetter som daglig leder

Han fortsetter i sin stilling som daglig leder i Norge, og dessuten som ansvarlig for gjenvinningsteamet i Norden og Baltikum.

-Vår tilnærming til markedet er uendret, med målrettet fokus på Resirkulering & Ekstrudering som har hatt en sterk vekst de seneste tre årene, sier Skjevik videre.

Parallelt, men navneendring i Norge, vil søsterselskapet Protec Scandinavia Sweden AB bli K.D Feddersen Plastics Machinery AB, og fusjonere med K.D Feddersen Norden AB. Torbjørn Egerhag fortsetter som Daglig Leder i Sverige.

Ekspansjonen fortsetter som planlagt

I Finland og Danmark vill ekspansjonen fortsette som planlagt.

Det vil være en overgangsperiode med doble nettsider, sosiale medier, og markedsføringsmateriell

K.D. Fededersen-konsernet omsetter om lag 10 milliarder krone, hvorav 500 millioner i den nordiske delen.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094