23948sdkhjf

Hydroscand styrker ledelseskapasiteten

Og det gjør selskapet ved å dele avdelingene inn i regioner, og ansetter nye folk.

Hydroscand deler inn sine avdelinger i tre regioner for å håndtere økt vekst fremover. Årsaken er at en organisasjon med økt regional ledelseskapasitet er nødvendig for å kunne vokse videre og opprette flere avdelinger fremover. Samtidig ønsker Hydroscand å styrke sin segmentsatsing, innføre nye tjenester og bli mer digitale.

I forbindelse med omorganiseringen er selskapet nå i ferd med å ansette nye regionsledere. De vil starte i jobbene sine 1. august i år.

Audun Grindheim blir regionleder vest. Han er utdannet siviløkonom og har erfaringer fra å lede egen familiebedrift i kjøttbransjen, jobbet som Nasjonal Salgssjef i JDE (Kaffehuset Friele) og nå sist som avdelingsleder i Cramo AS avdeling Bergen. 

-   

TRE NYE REGIONSLEDERE: Fra venstre Audun Grindheim, Kathrine Spæren Holmen og Hasse Haram. FOTO: HYDROSCAND

Hydroscand fremstår for meg som en spennende organisasjon i stadig utvikling, der flinke medarbeidere og kvalitetsprodukter står i fokus. Jeg gleder meg til å bli kjent med en ny bransje og ta del i deres hverdag og være med på å skape en god fremtid for Hydroscand, sier Grindheim.

Kathrine Spæren Holmen blir regionleder for øst. Hun har jobbet med salg og salgsledelse i Gule Sider, Stena Line og Hadeland Glassverk/Porsgrund Porselen, hele tiden mot bedrifter og eller via forhandlere. Jobber nå som salgssjef i Maske med ansvaret for Key Accountene og avdelingene i Bergen og Stavanger, hvor det også jobbes mot bedrifter, men hovedsakelig mot det offentlige.

Hasse Haram, som blir regionleder for Midt- og Nord-Norge, har utdannelse innen maskin og mekaniske og har gått diverse kurs, og har dessuten 10 års erfaring som selvstendig næringsdrivende. Han er godt kjent med salg og ulike oppdrag innen offshore. De siste 13 årene har han vært avdelingsleder/distriktssjef i Hydroscands avdeling i Ålesund.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.111