23948sdkhjf

Dansk rør-gigant solgt til irer

Det danske firmaet Logstor, som er en av verdens ledende produsenter av pressisolerte rørsystem til fjernvarme, er blitt solgt til den irske isoleringsgiganten Kingspan Group.

Det melder plasforum.dk.

Kingspan kjøper Logstor av Triton, som har eid Logstor siden 2013. Prisen er på mer enn 253 millioner Euro, noe som tilsvarer om lag 1,8 milliarder kroner, går det fram en av en pressemelding fra Triton.

Siden oppkjøpet av Logstor i 2013 har Triton investert i en ny organisasjonsstruktur og digitale forbedringer. Videre har Logstor utviklet et utvidet tilbud av energieffektiviseringsløsninger, som har gjort det mulig å skape verdie fra investeringene i infrastruktur og grønn om stilling i Europa.

Men nå er altså tiden kommet for å selge Logstor for Triton.

Hos Logstor er man meget godt fornøyd med salget.

- Vi er glade for å bli en del av Kingspan Group. Vi kjenner Kingspan som den ledende virksomheten innen isoleringsmateriale til byggebransjen – med en sterk innlevelse for energisparing og beskyttelse av klimaet. Med Kingspan som vår nye eier får vi adgang til ledende forskning og avanserte teknologier, som vil bidra med ytterligere fordeler til Logstors løsninger. Når vi kombinerer viten fra begge merkevarene og samler våre dedikerte medarbeidere og teams, vil våre kunder dra nytte av en samlet erfaring og kompetanse, som ikke kan matches av mange andre, sier Kim Christensen i pressemeldingen. Han er adm. dir. i Logstor.

Kingspan Group er også fornøyd med å ha kjøpt opp den store danske giganten.

- Oppkjøpet av Logstor er en viktig milepæl for Kingspan som et ledd i vår strategi om å utvikle vår tekniske isoleringsforretning som supplement til vår kjernebusiness innen byggisolering. Logstor er en fantastisk virksomhet med dedikerte medarbeidere og de beste produktene i en industri, som vil oppleve stor vekst i de kommende årene. Vi ser frem til å bidra til den ambisiøse reisen framover, sier konsernsjef hos Kingspan, Gene Murtaugh.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.11