23948sdkhjf

Protec Scandinavia AS etablerer seg i Sverige

Protec Scandinavia AS ble etablert 2017, som en maskin- og løsningsleverandør til norske plastproduserende bedrifter. Porteføljen med tunge agenturer, har vokst og inneholder bland annet velkjente navn som Erema, Krauss Maffei, Piovan, Rapid Granulator, Weima, MB Conveyors, Frigosystem, Inoex, Nordson og AZO.

Bedriften har i hovedsak hatt fokus på ekstrudering og gjenvinning, men vil nå også vokse videre innen sprøytestøping. Fra i år satses det også på å bli en betydelig leverandør av maskiner og utstyr til partikkelskumproduksjon (EPS, XPS og EPP), der nye tunge partnere introduseres senere i vår.

- Bedriften har hatt en flott utvikling etter en større restrukturering på leder- og eiersiden gjennom 2019. Aktivitetene utenfor Norge, med tyngde på Sverige, men også i Danmark, vokste raskt i samme periode i fjor. Dette resulterte i at søsterbedriften Protec Scandinavia Sweden AB ble etablert tidlig i år. Det svenske selskapet som har sete i Lerum utenfor Gøteborg, representerer ikke samme portefølje med agenturer, men også der er fokus i dag på gjenvinning og ekstrudering med Erema og Krauss Maffei i fronten. Frigosystem og Nordson er også representert samt at forhandlinger med et par nye tunge leverandører innen gjenvinning pågår, sier daglig leder i Protec Scandinavia, Per m. Skjevik, i en pressemelding.

TIL SVERIGE: Daglig leder i Protec Skandinavia, Per M. Skjevik, er fornøyd med at selskapet nå etablerer seg i Sverige. FOTO: PROTEC SKANDINAVIA

For å kunne fortsette å vokse, og samtidig gi de svenske og danske kundene en bedre service «innenfor EU» var en etablering lokalt nødvendig. Protec Scandinavia Sweden AB håndterer nå alle svenske og danske kunder.

- Foreløpig skjer all aktivitet og styring i det svenske og danske markedet fra vårt kontor sentralt i Trondheim, men i løpet av tredje kvartal i år flyttes også administrasjonen av dette over til Sverige, sier Skjevik avslutningsvis.

Kilde: Pressemelding fra Protec Scandinavia

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.175