23948sdkhjf

K 2019: Innovative avfuktere, tørkere og doseringssystemer

Moretto viser frem innovative systemer og utstyr for sprøytestøping, blåsestøping og ekstrudering. Produsenten er tilgjengelig i to stands i Hall 11, en spesielt dedikert til ekstruderingssektoren, med Contrex-produkter, et merke som er spesialisert innen automatisering og kontrollsystemer for blåsing av ekstruderingsfilmer.

I sin andre stand presenterer Moretto X COMB, en serie avfuktere, der serien er utvidet for å møte et høyere produksjonskrav. Disse minitørkere er en kombinasjon av Morettos patenterte teknikker: helelektrisk (uten trykkluft), utstyrt med kraftige turboladere, zeolit-teknologi, duggpunktutjevnere og OTX-containere. Avfukteren er spesialdesignet for tørking av svært hygroskopiske tekniske materialer brukt i krevende sektorer som medisinsk teknologi, optisk industri og bilindustri.

Stativet har også ON-serien, mer kompakte og robuste modeller, egnet for montering direkte mot maskinens materialinntak. SIDE-serien består av større modeller opp til 24 kg / t, med installasjon ved siden av maskinen. maskin.

Alle Moretto-tørkere er tilgjengelige med Moisture meter-enheten, en eksklusiv løsning for nøyaktig måling av gjenværende fuktighet i granulatene. Enheten kan også installeres sammen med tørketromler fra X COMB-serien. Fuktighetsmålere analyserer og oppdager det nøyaktige innholdet av restfuktighet opptil 15 millioner deler.

Dette skriver Plastnet.

I et spesielt område av boden viser Moretto et tørkesystem bestående av et tørkeutstyr fra XD 800X-serien kombinert med en OTX-beholder og Moisture meter manager. En løsning som garanterer sertifiserbare resultater. Med denne programvareløsningen går tørkeprosessen fra en "adaptiv" logikk til en "responsiv" banebrytende logikk, i samsvar med Industri 4.0.

Morettos stand er også fullpakket med en rekke andre løsninger for mikro, transport, mating og dosering av små mengder tekniske materialer. DPK er for eksempel et kompakt, nøyaktig doseringssystem som er egnet for dosering av små mengder master-partier eller tilsetningsstoffer. For mikrodosering tilbyr Moretto også DPM, en presisjonsmikrodoseringsenhet, som er tilgjengelig i enkomponentversjoner og opptil 4 miksere.

Moretto: Hall 11, Stand H57

Contrex: Hall 11, Stand E65

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094