23948sdkhjf

Berry Global kjøper britiske RPC

Berry Global Group opplyser at de har kjøpt britiske RPC Group. Med seg på kjøpet får Berry Global tre nordiske selskap: RPC Superfos, RPC Kambo og RPC Bebo Kristiansand.

 RPC Superfos har hovedkontor i Danmark, mens de to andre holder til i Norge. Alle disse tre selskapene har nå fått nytt moderselskap etter at amerikanske Berry Global Group har kjøpt opp britiske RPC Group.

Oppkjøpet gjør at den nye virksomheten globalt vil tilby sine kunder verdi gjennom mer omfattende kunnskaps, innovative teknologier og løsninger bedre geografisk avtrykk.

– Jeg blir stadig mer imponert over RPC-teamets kvaliteter, historie og produkter, sier nyutnevnt direktør for Berrys CPI Divisjon, Jean-Marc Galvez i en pressemelding.

– Jeg ser frem til å fortsette å bygge på det momentumet som RPC har skapt opp gjennom årene, og jeg er beæret over å få lov til å lede Berrys CPI Division, legger han til.

Sammenslåingen av Berry og RPC skaper en førende leverandør av avanserte produkter og en av verdens største plastemballasjeprodusenter. Samtlige medarbeidere i de to sammenslåtte organisasjonene fortsetter med fokus på optimal drift, fremragende kundeservice og kvalitetsprodukter som støtter kundenes behov, heter det videre i pressemeldingen.

Det nye sammenslåtte selskapet vil på verdensbasis ha om lag 50.000 ansatte, og være representert på 290 lokasjoner. Omsetningen vil være på om lag 13 milliarder dollar. Fokus vil fortsatt være sikkerhet, bærekraft, kvalitet og kundefornøydhet. Den nye enheten vil gjøre at den kan betjene både store multinasjonale konsern og mindre lokale aktører som kunder.

– Vi ser med tilfredshet på overtakelsen og gleder oss til å fortsette med å utvikle, produsere og levere plastemballasjeløsninger til danske og internasjonale kunder i regi av Berry, uttaler Rene Valentin, adm. dir. for Superfos, som nå altså er en del av Berry Globals CPI Division.

 

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.093