23948sdkhjf

Norner går inn i Future Materials Catapult

Norner kom denne uken med store nyheter.

Ikke bare har Stathelle-bedriften signert kontrakt om å bygge nytt Polymer Exploration Center, men de blir også deleier i Future Materials Catapult Center – et nasjonalt testsenter for fremtidens materialer.

Testsenteret ble etablert høsten 2017 av Arendals Fossekompani, Elkem, Mechatronics Innovation Lab, ReSiTec og Universitetet i Agder.

Katapulten vil gjøre veien fra idé til marked kortere for norsk næringsliv ved å tilby testanlegg, kompetanse og nettverk for å utvikle bærekraftige avanserte materialer og produksjonsprosesser.

- Initiativtakerne bak Future Materials er veldig glade for at Norner AS blir med som partner og deleier i katapulten, sier styreleder Håvard Moe.

Moe fortsetter:

- Norners verdensledende kompetanse innen polymere og plastindustrien styrker Future Materials 'materiale bredde, samtidig som selskapets filosofi om innovasjon, strategisk rådgivning og sirkulær økonomi er helt i tråd med fokusområdene for katapult senteret, sier han.

- Vi ser frem til å være en del av et så sterkt team som Future Materials allerede er, og vi har god tro på at vi kan videreutvikle Future Materials sammen som et ledende senter for fremtidige materialer både nasjonalt og internasjonalt.

- Plast og kompositter er en viktig del av fremtidens materialer, og vi tror at eksisterende og fremtidige kunder vil ha stor glede og nytte av at katapultsenteret nå vil dekke et så bredt område, sier Kjetil Larsen administrerende direktør i Norner.

Siva, som utnevner de nasjonale katapultsentrene i Norge, ønsker Norner hjertelig velkommen inn i katapultfamilien.

- Vi bygger en omfattende nasjonal struktur med katapult-sentre for å hjelpe selskaper over hele Norge. Med Norner som partner kan Future Materials Catapult bistå med kompetanse, nettverk og testanlegg innen en større portefølje av fremtidige materialer. Det vil være avgjørende for mange selskapers konkurranseevne og verdiskaping i Norge, sier Siva-administrerende direktør Ingrid Riddervold Lorange

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094