23948sdkhjf

Målrettet arbeid og stor kontinuitet i NGF

Norges Gummitekniske Forening (NGF) avholdt sitt Høst- og årsmøte 15. november. 30 fagpersoner, inkludert foredragsholdere, hadde funnet veien til Quality Hotel Grand på Kongsberg. Samtlige styremedlemmer tok gjenvalg. Foreningen skal i kommende periode avholde Nordic Rubber Conference i Norge, i mai 2019.

Fagprogrammet på Høstmøtet var som vanlig godt med til sammen fem foredrag i forkant av generalforsamlingen. Mer om det faglige programmet i Plastforums desemberutgave.

På Generalforsamlingen ble hele styret, nok en gang, gjenvalgt ved akklamasjon. I tillegg kom det benkeforslag på Alexandra Torgersen, som er tilbake i Norge på heltid, og som nå vil komplettere styret inn i et travelt 2019.

Selve årsmøtet ble greit avviklet. Organisasjonen har en solid økonomi med en bankbeholdning på nesten 310 000 kroner og 86 personlige medlemmer (ønsker seg flere!). Driften av NGF gikk i siste periode med et overskudd på 18.000 kroner.

Kontingenten for 2018/19 ble beholdt uforandret.

Etter de sedvanlige postene med godkjenning av regnskap, budsjett, kontingent og valg, ble årsmøtet avsluttet med medlemsmøte. Deretter var det bussavgang til Kongsberg sølvgruver der det var omvisning i gruvene etterfulgt av tre retters middag inne i fjellet.

På Grand Kongsberg ventet overnatting for de som hadde lang vei hjem.

Skal avholde NRC

NGF skal stå som vertskap for for Nordic Rubber Conference (NRC) 2019. Konferansen skal holdes 21. og 22. mai på Holmen Fjordhotell utenfor Oslo. Et betydelig arbeid med program, foredragsholdere og etter hvert innbydelser til gummiforeningene i Norden er i full gang.

Samtlige tok gjenvalg i styret

Grethe Hartviksen tok, som øvrige styremedlemmer, revisorer og valgkomité, gjenvalg. Vi har berømmet Grethe for innsatsen tidligere og gjør det gjerne en gang til: Hun er for lengst historisk i bransjesammenheng, med til sammen 15 perioder i styret, hvorav 14 som styreleder. Hun er for øvrig den eneste kvinnelige styreleder i NGFs 65-årige historie.

I tillegg til gjenvalg på samtlige styremedlemmer stilte altså Alexandra Torgersen sitt kandidatur til rådighet. Det er bra nå som NGF står foran mye arbeid med program og opplegg for den kommende, nordiske gummikonferansen. Alexandra var for øvrig programansvarlig da NGF arrangerte den internasjonale gummikonferansen IRC i 2012. 

Styret vil formelt konstituere seg ved første styremøte. Men her er forslaget slik valgkomiteen la det fram:

Styreleder:    Grethe Hartviksen, Trelleborg Offshore Norway AS

Nestleder:      Harald Thon, Statoil ASA

Sekretær:      Ivar Espedal, Aker Solutions AS

Kasserer:       Heidi Kjellin, Trelleborg Offshore Norway AS

Styremedlemmer:

                        Jon Huse, DNV GL AS

                        Gunnar Hognestad, Statoil ASA

                        Jan Arild Rygg, R.J. Rygg International AS

Varamedlemmer:

Jan Dyre-Hansen, TESS AS

Ole-Bjørn Rasmussen, Trelleborg Offshore Norway AS

I tillegg til ovennevnte kommer altså Alexandra Torgersen – og styrets formelle sammensetning vil først være kjent etter konstitueringen på første styremøte.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078