23948sdkhjf

Mye skjer denne uken

Uke 42, er fullspekket av messer for våre industrier. Da er det OTD 2018 på Sotra utenfor Bergen, VVS-dagene på Lillestrøm, Building Green i Oslo (se egen melding) og ikke minst Fakuma-messe i Friedrichshafen, ved Bodensee. Og ikke lenger etter er det emballasjemessen Scanpack i Göteborg, med innpå 40 norske utstillere.

Her og nå skal vi ikke gå i dybden, bare minne om at disse arrangementene er rett rundt hjørnet. Plastforums oktoberutgave, som er ute hos leserne i disse dager, har flere sider om Fakuma, OTD og Scanpack.

Disse arrangementene, inkludert VVS-dagene, er viktige og har betydning for mange i polymermiljøet. 

Fakuma 2018 

holdes i Friedrichshafen, i Tyskland. Og det er meldt supert høstvær, nærmest Indian Summer, i dagene 16.-20. oktober. 40.-50.000 personer ventes til denne internasjonale messen. Har du tenkt deg til Fakuma, men har fortsatt ikke noe sted å bo?: Da bør du kontakte Hans Claussen AS eller Atemo AS. Kanskje kan disse selskapene fortsatt hjelpe til med rom på Hotel Anker i Romanshorn. Ta i så fall kontakt straks. Kanskje ordner det seg!

Mellom 15 og 20 norske besøkende vil bo på Hotel Anker – og det er også mulighet for å være med på en fellesmiddag i Romanshorn på onsdag kveld, 17. oktober.

Jonas Claussen, telefon +47 905 53 092, e-post: jonas.claussen@hc-as.no

Ørjan Bowitz, telefon +47 950 25 599, e-post: orjan@atemo.no

 Middag på tirsdag 16. oktober? Da står Protec Scandinavia AS for en sammenkomst med middag for kunder og forbindelser. Arrangementet holdes på Restaurant Lukullum, sentralt i Friedrichshafen. Start klokken 18.30.

– Restauranten kan by på tradisjonell tysk grill-bufet og høyst trolig også noe lokalt i glassene, sier Per Skjevik, som ber om at interesserte kontakter ham eller Rolf Kjønnerud for påmelding.

Per Skjevik: tlf. +47 988 26 080, e-post: per.s@protecscandinavia.com

OTD 2018

er utstillingsvinduet til leverandører til offshore- og subseamiljøet. Mange polymerbedrifter, basert på så vel plast og gummi, som kompositter og PUR, er på plass. Sotra Arena utenfor Bergen er stedet, dagene er 18. og 19. oktober.

Messen er åpen fra kl. 10 til 17.00 (kl. 15 på siste dag). Det er fri adgang for besøkende, men registrer deg gjerne på forhånd så unngår du noe av køen ved inngangen.

Det er gratis shuttlebusser mellom flere steder i Bergen/Flesland og messehallene på Sotra. Bussavganger til/fra varierer mellom 15, 30 og 60 minutter avhengig av sted og tid på dagen.

Arrangøren opplyser at det er over 250 utstillere som er påmeldt til OTD 2018 og at det finnes gode opplegg for nettverksbygging og møter med utstillere og andre.

VVS-dagene 2018

holdes på Norges Varemesse i Lillestrøm. Arrangementet har i en årrekke hørt til de større messene her og regnes i dag som Norges ledende arrangement for miljø- og energiteknikk. Det er mange plastrelaterte produkter og selskaper på messen. Parallelle konferanser inngår. 17.-19. oktober skjer det på Lillestrøm. Se mer på: http://vvsdagene.no

Scanpack 2018

er et arrangement du absolutt ikke må gå glipp av om du vil følge med i emballasjeutviklingen. Messen og alt rundt den er faktisk Nord-Europas største emballasjemesse og event. Her er masser av relevante foredrag, miljøperspektiver og en lang liste av utstillende, norske selskaper. Halvparten av dem står i området rundt Emballasjeforeningens stand. 23.-26. oktober møtes vi kanskje i Göteborg?

www.scanpack.se

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.095