23948sdkhjf

Grenland Group bygger for Noretyl

Grenland Group har signert en modifikasjonskontrakt med Noretyl AS på Rafnes i Bamble. Kontraktsverdien er i størrelsesorden 20-25 millioner kroner.

Kontrakten omfatter innkjøp av materiell og prefabrikasjon av stål og rørsystemer, samt montering av dette sammen med diverse prosessutstyr, blant annet en ny stor kolonne. Modifikasjonen av anlegget vil medføre økt fleksibilitet i forhold til produksjon av flytende etylen.
Grenland Group starter prosjektet umiddelbart. Fabrikasjons- og montasjearbeidet vil foregå frem til slutten av august i 2008. Prefabrikasjonen vil foregå i Grenland Groups verksteder i Grenland og prosjektet vil i perioden sysselsette ca. 30 personer ved verkstedene og i etylenfabrikken.
Grenland Group ASA opererer innenfor markedet engineering, fabrikasjon og installasjon til offshore og landbasert industri. Selskapet har virksomhet på 14 faste steder i Norge med over 1150 ansatte. Selskapet har tidligere i år inngått betydelige modifikasjonsoppdrag til offshoreindustrien, blant annet en stor kontrakt med StatoilHydro på Oseberg Feltsenter.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094