23948sdkhjf

Comrod øker på antenner

Antenneprodusenten Comrod AS har fått en utvidet leveranse av antenner for bredbånd til Harris Corporation etter juni i år og ut året. Den opprinnelige kontrakten hadde en verdi på 60 millioner kroner og gjaldt ut juni.

Siden produksjonsstarten i juli 2007 er det i alt levert slike avanserte antenner for 30 millioner kroner. Antennene er beregnet for bruk på kjøretøyer og beregningene nå går ut på at det vil bli levert antenner for 90 til 120 millioner kroner i 2008.
Comrod er optimistiske til at volumene for dette produktet vil øke i årene fremover både til Harris og andre kunder etter at det nå har vist i praksis hva det duger til.
De siste månedene har Comrod allerede utvidet kapasiteten ved sitt anlegg på Tau for å være forberedt på en økende etterspørsel. Ytterligere økning i kapasitet er også planlagt for å kunne ta unna for den veksten som er ventet.
Comrod AS er en del av Comrod Communication Group og har en sterk stilling innen området taktiske antenner og det er en stor leverandør av antennesystemer, master og kraftforsyning for forsvarsmarkedet. Harris Corporation er store på forsvarskommunikasjoner og informasjonssystemer, med hovedkvarter i Florida, USA.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.281